vineri, 29 mai 2020

Athiya Shetty dezvăluie că Salman Khan este prima persoană pe care o sună atunci când are nevoie de orice sfat

Athiya Shetty dezvăluie că Salman Khan este prima persoană pe care o sună atunci când are nevoie de orice sfat
Athiya Shetty s-a alăturat grupului de actori din Bollywood, care au primit îndrumări și îndrumări de la nimeni altul decât Salman Khan în industrie. Și-a făcut marele debut de la Bollywood cu „Hero”, o producție Salman Khan, alături de Sooraj Pancholi. Deschizându-se despre ecuația ei cu vedeta „Dabangg”, Athiya a declarat pentru un portal de știri că este în contact cu Salman Khan. Ea a adăugat că îl consideră mentor și că el va fi întotdeauna prima persoană pe care o apelează ori de câte ori are nevoie de un sfat. Potrivit Athiya, Salman este foarte încurajator și susținător.

Citește și:
Joi Throwback: Aceasta este ceea ce a făcut Bhagyashree pentru a evita poveștile de legătură cu Salman Khan pe platourile serialului „Maine Pyaar Kiya”

Athiya Shetty reveals Salman Khan is the first person she calls when she needs any advice
De asemenea, a vorbit despre lucrul cu tatăl ei, Suniel Shetty, în viitor. Ea a spus că, dacă va primi un scenariu adecvat, i-ar plăcea să lucreze cu el. Cu toate acestea, potrivit ei, ar trebui să fie un film tată-fiică sau ceva distractiv.

Vorbind despre abordarea producătorilor de film pentru muncă, Athiya a adăugat că consideră că înainte de a începe să apelați la regizori pentru muncă, trebuie să le puteți oferi ceva egal cu calibrul dvs. de actorie. De asemenea, actrița a adăugat că are doar câteva filme vechi și că vrea să-și arate capacitățile de actorie înainte de a-și lua privilegiul de a-i chema pe regizori la muncă.

Citește și:
Această poză aruncată de Salman Khan cu un câine este prea drăguță pentru a fi ratată


Ea a adăugat că este încă foarte timidă, dar că este important să nu te sfiii când vine vorba de lucru. Potrivit ei, dacă îi chemi pentru muncă, arată că ești dedicat și foame de muncă.

Athiya a fost văzută ultima dată în „Motichoor Chaknachoor”, jucând în rolul principal Nawazuddin Siddiqui în rolul principal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu