sâmbătă, 30 mai 2020

Salman Khan ajută poliția din Mumbai cu un singur santizers lakh să lupte împotriva COVID-19, Maharashtra CM Uddhav Thackeray îl laudă În timp ce Salman Khan a pus la dispoziția polițiștilor din Mumbai un singur dispozitiv de dezinfectare a mâinilor, Akshay Kumar i-a ajutat cu bandă de mână pentru a lupta împotriva COVID-19

Salman Khan este cea mai recentă celebritate din Bollywood care se prezintă și va ajuta Poliția Mumbai să combată coronavirusul nou. Superstarul a donat un singur sanitizator lakh, astfel încât poliția din Mumbai să poată combate pandemia cu eficiență. Maharashtra CM Uddhav Thackeray a laudat Salman pentru eforturile de pe Twitter.
"Vă mulțumim @BeingSalmanKhan pentru furnizarea de 1Lakh Hand Sanitizers pentru @MumbaiPolice #WarAgainstVirus nostru", a scris Uddhav Thackeray, împărtășind știrile. Înainte de aceasta, Salman Khan furnizase rație peste 25.000 de salariați zilnici prin intermediul fundației sale fiind Haangryy.Înainte de Salman Khan, actorul Akshay Kumar ajutase Poliția Mumbai în lupta împotriva COVID-19. Khiladi Kumar a furnizat Poliției peste 1000 de bande pentru a detecta coronavirusul timpuriu și, în cele din urmă, a ajuta la combaterea virusului.
Poliția din Mumbai a fost prima organizație din lume care a permis să urmărească și să gestioneze de la distanță sănătatea personalului său cu platforma de sănătate preventivă. Akshay a donat și Rs. 25 crore către PM Cares Fund în lupta împotriva COVID-19 și a fost implicat activ în ajutorarea BMC cu activitatea lor în timpul pandemiei.
Salman helps Mumbai Police with 1 lakh sanitizers, Maha CM lauds him

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu