sâmbătă, 30 mai 2020

Salman a scris, Shot Song la ferma Lui!


imagine
-30 mai2020
Actorul compensează eliberarea Eid cu un singur single; a blocat scenariul următorului său, lucrând la mai multe video-uri de muzică

Salman Khan s-a pregătit pentru o altă lansare a lui Eid, thrillerul de acțiune Radhe, când blocajul la nivel național a împiedicat filmările din întreaga țară. Din martie, actorul se află la ferma sa din Panvel alături de prieteni, cunoscuți și câțiva membri ai familiei. El, totuși, și-a păstrat tradiția Eid, eliberând un singur „Bhai Bhai”, care vorbește despre unitatea hindu-musulmană din India. Piesa a fost dezvăluită în ajunul festivalului.

„Ideea îi răsufla în mintea lui Salman de ceva vreme. El a scris versurile și a trimis-o prietenilor compozitori Sajid-Wajid, care au scos material din banca lor de muzică și au setat melodia să melodizeze în aceeași zi. Salman a filmat apoi videoclipul muzical, care-l prezintă doar plimbându-se prin ferma lui. Întrucât era o simplă filmare, aceasta se putea realiza la scurt timp, un asistent înregistrându-l pe un dig-cam ”, a informat o sursă.

În ultimii ani, Salman a lucrat back-to-back, la filme precum Race 3, Bharat, Dabangg 3 și Radhe, iar acest blocaj a fost o pauză de mult nevoie. „Dar Bhai este un uzant; el a filmat deja și a lansat trei videoclipuri muzicale și intenționează să continue fluxul. El scrie cântece, le cântă, le fotografiază și lucrează simultan la editare. ”

În timp ce Eid este de obicei timpul familiei pentru Salman, anul acesta, Khans au fost despărțiți, dar actorul i-a salutat pe ei și echipa sa practic peste apelurile video. El a continuat și cu filantropia, distribuind truse speciale de ingrediente pentru a face qorma pură la peste 5000 de familii defavorizate din Mumbai.

Mirror a raportat anterior că actorul face echipă cu Aayush Sharma și regizorul LoveYatri, Abhiraj Minawala, într-o dramă cu gangster, în care joacă un polițist Sikh fără prostii cu gangsterul lui Aayush. „Chiar înainte de a începe blocarea, Abhiraj a fost la fermă și de atunci au blocat proiectul final. Dar nu se grăbesc să se rostogolească cu ea. O întâlnire cu toți părțile interesate va avea loc după ce Salman va reveni în Mumbai și, pe baza protocoalelor de siguranță, va decide când va începe filmul ”, a adăugat sursa.



Înainte de această dramă gangster, Salman va înfășura pe Radhe regizată de Prabhudheva. Rămâne filmare în jur de 20 de zile, care include două melodii. O bucată majoră a post-producției va începe doar după terminarea filmărilor. „Este un acționar elegant, montat generos și vor aștepta să îl elibereze în teatre. Ardezia sa pentru următorii doi ani este închisă cu Radhe, drama de gangster fără titlu, Kabhi Eid Kabhi Diwali cu Sajid Nadiadwala și Tiger 3. Au existat o jumătate de duzină de oferte înainte ca pandemia și Salman să decidă asupra lor odată ce normalitatea va reveni, ” sursa încheiată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu