marți, 26 mai 2020

Chulbul Pandey” de la Salman Khan din franciza „Dabangg” devine serial de animație Următorul Cosmos-Maya este o serie inspirată din personajul „Dabangg” al lui Salman Khan, Chulbul Pandey, și este produs de Arbaaz Khan.

După trei filme, personajul iconic al lui Salman Khan, Chulbul Pandey, din franciza Dabangg, urmează să obțină un avatar animat. Este interesant că aceasta este o adaptare a unui blockbuster Bollywood în care personajul principal este sinele său și nu un avatar pentru copii. Interesant este că seria de 52 de episoduri de jumătate de oră este produsă de Arbaaz Khan, care a făcut parte din franciza Dabangg în calitate de cineast și actor.
Confirmând raportul, Arbaaz a declarat într-o declarație: " Cel mai mare USP al lui Dabangg este că este un animator complet al familiei și, astfel, următorul pas logic pentru creșterea în continuare a francizei a fost să intre în spațiul de animație. Mediul oferă libertate creativă fără egal cu povestiri, și ne putem concentra pe povești standalone mai scurte în loc de narațiuni liniare mai lungi. Personajul lui Chulbul este mai mare decât viața și în animație, aventurile sale vor fi prezentate așa cum nu s-a văzut niciodată. "
El a adăugat: „Suntem foarte fericiți că lucrăm cu Cosmos-Maya la această glorioasă franciză care a câștigat inima milioanelor. Uniunea a fost organică în sensul că franciza și studioul au captat pulsul maselor indiene. cu povești amuzante la nivel de bază și narațiuni relatabile. Timpuri emoționante urmează. "
În timp ce CEO-ul Cosmos-Maya, Anish Mehta a declarat: "Suntem încântați să partenerăm cu Arbaaz Khan Productions în această fuziune istorică a Bollywood și Animation. Cosmos-Maya, care a fost de mult timp trendsetter-ul în industrie, pentru prima dată, aduce o franciză majoră Bollywood în animație, iar protagonistul adult este înfățișat ca adult. Cu tot mai multe platforme de vizualizare a conținutului își mută onus-ul către animație, un mediu care se poate adapta frumos la toate formele narative, oamenii de toate vârstele devin tot mai mulți acceptând un mediu care a fost asociat în mod tradițional cu vizionarea copiilor. Cu o calitate animată și niciodată responsabilă, povestirea inspirată de Bollywood, vom încerca să extindem în continuare amploarea acestei mărci iconice, astfel încât să se angajeze mai mulți copii, adolescenți și familii și distrați.“
Salman Khan's 'Chulbul Pandey' from 'Dabangg' franchise gets animation series

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu