marți, 26 mai 2020

Cum Salman Khan și familia a sărbătorit Eid, fotografiile sunt virale Garda de corp a lui Salman a aruncat o privire de sărbătoarea lor liniștită Eid la fermă în timp ce Arpita și cumnatul superstarului Atul Agnihotri (soțul lui Alvira) ne-au tratat cu imagini din celebrul lor Eid din Mumbai.


New Delhi: Superstarul Salman Khan și familia sa au avut de data aceasta un Eid diferit din cauza blocajului. În timp ce Salman se izolează la ferma sa din Panvel, părinții lui Salma și Salim Khan și sora Alvira și Arpita se află în Mumbai împreună cu restul familiei. În fiecare an, Khan-daan se reunește pentru a sărbători Eid într-o manieră generoasă la casa lor din Mumbai, dar acest Eid nu a fost același pentru ei.
Garda de corp a lui Salman a aruncat o privire de sărbătoarea lor liniștită Eid la fermă în timp ce Arpita și cumnatul superstarului Atul Agnihotri (soțul lui Alvira) ne-au tratat cu imagini din celebrul lor Eid din Mumbai.
Poza lui Shera îl are pe Salman zâmbind pentru aparatul foto în cazuri. El a scris: „Eidul meu nu este niciodată complet fără maalikul meu. Eid Mubarak tuturor, bucurați-vă cu familia acasă. "
Arpita a împărtășit o fotografie cu Salma și Salim Khan cu copiii ei Ahil și Ayat și a descris postarea adorabilă ca: „Eid Mubarak de la ai noștri la al tău”. Între timp, Atul a postat o fotografie sinceră cu Salim Khan și Ahil.
Șoselele din afara casei lui Galaxy Salman Khan, din Mumbai, aveau, de asemenea, un aspect pustiu, care altfel pe Eid este plin de oameni. Câțiva dintre fanii săi stau singuri în afara apartamentului pentru a vedea o privire a lui Salman care se uită la ei de la balcon.
Atunci, nu a existat nici o lansare specială Eid de această dată. În ultimul deceniu, un film cu Salman a lansat pe Eid, dar din cauza coronavirusului, planul de a deschide „Radhe: Your Most Wanted Bhai” a fost amânat. Cu toate acestea, Salman a avut ceva special pentru a le oferi fanilor săi. A lansat o melodie specială despre fraternitate acest Eid. Este placat cu „Bhai Bhai” și a fost împușcat la fermă.


How Salman Khan and family celebrated Eid, pics are viral

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu