miercuri, 27 mai 2020

Dabangg” Bollywood Blockbuster devine animat cu Cosmos-Maya!

imagine

Studioul de animație cu sediul în India și Singapore, Cosmos-Maya, a semnat un acord cu Arbaaz Khan Productions pentru a-și adapta franciza Dabangg pentru filmul polițistului de poliție Dabangg, într-o serie animată. Într-o primă adaptare de animație a unei francize Bollywood, actorul principal (Salman Khan) își va interpreta personajul adult, în loc să fie transformat într-un avatar pentru copii.
Cosmos-Maya produce două sezoane de 52 de jumătate de oră. Direcționat către un public pentru copii și familie, primul sezon va fi produs anul acesta cu sezonul doi în producție în 2021.
Cele trei filme Dabangg au încasat mai mult de 7 miliarde INR (92,3 milioane USD) la nivel mondial, ceea ce îl face una dintre cele mai de succes francize Bollywood din toate timpurile. Filmele s-au clasat bine și pe televizoare și pe platformele digitale: Dabangg a obținut un uimitor TRP de 9,2 când a avut premiera la TV.
Salman Khan este o celebritate populară în întreaga lume, iar copiii sunt unul dintre cei mai importanți contribuitori (direct și ca influenți) la caseta și numerele sale de televiziune. Seria de animație destinată acestor fani tineri promite publicului divertisment complet, iar cu secvențe de acțiune-comedie, mai mari decât personaje din viață, și cu gadgeturi direct dintr-un film Bond, există ceva pentru toată lumea .
Serialul cronizează viața de zi cu zi a ofițerului de poliție Chulbul Pandey (Khan). Susținut la fiecare pas de anturajul său, stă în fața răului pentru a păstra orașul în siguranță. Combaterea răului este o muncă grea, dar oricare ar fi situația, Chulbul are întotdeauna timpul să lumineze starea de spirit cu glumele, jaluzelele și liniașul său. Lui Chulbul i se alătură înfricoșatul său frate mai mic, Makkhi (interpretat de Arbaaz Khan în filme), care este nou în forța poliției și care încearcă să-l imite.
Adaptarea Cosmos-Maya va prezenta avatarele animate ale tuturor personajelor iconice ale francizei, inclusiv cei trei antagoniști Chhedi Singh, Bachcha Bhaiya și Baali; Rajjo (interpretat de Sonakshi Sinha în filme), Prajapati Ji (interpretat de regretatul Vinod Khanna în filme) și tipul „BhaiyaJi Smile”.
„Cel mai mare USP al lui Dabangg este că este distracția completă a familiei și, astfel, următorul pas logic pentru creșterea în continuare a francizei a fost să intre în spațiul de animație. Mediul oferă o libertate creativă inegalabilă, cu povestiri și ne putem concentra pe povestiri individuale mai scurte în locul unor narațiuni liniare mai lungi ”, a comentat Arbaaz Khan. „Persoana lui Chulbul este mai mare decât viața și în animație aventurile sale vor fi prezentate așa cum nu s-a văzut niciodată. Suntem foarte fericiți că lucrăm cu Cosmos-Maya la această glorioasă franciză care a câștigat inima milioanelor. Uniunea a fost organică, în sensul că franciza și studioul au capturat pulsul maselor indiene cu povești amuzante la nivel de bază și narațiuni relatabile. Vremuri emoționante urmează. ”
Anish Mehta, CEO al Cosmos-Maya, a adăugat: „Suntem încântați să partenerăm cu Arbaaz Khan Productions în această fuziune istorică a Bollywoodului și animație. Ca trendsetter în industrie, Cosmos-Maya aduce, pentru prima dată, o franciză majoră Bollywood în animație, cu protagonistul adult fiind înfățișat ca adult. Cu tot mai multe platforme de vizionare a conținutului care își mută onus-ul către animație, un mediu care se poate adapta frumos la toate formele narative, oameni de toate vârstele sunt din ce în ce mai acceptate de mediul care a fost asociat în mod tradițional cu vizionarea copiilor. Fără a fi văzut niciodată cu o calitate de animație și responsabilă, povestirea inspirată de Bollywood, va fi efortul nostru de a extinde și mai mult amploarea acestui brand iconic, astfel încât mai mulți copii, adolescenți și familii să fie angajați și distrați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu