miercuri, 27 mai 2020

De la sărbătorirea frăției la animat Chulbul Panday!

Se spune că Salman Khan a lucrat pe piesa lui Eid, Bhai Bhai, până în ultima clipă. Motivul pentru care a fost lansat târziu seara - era aproape miezul nopții. Piesa, filmată la ferma sa Panvel, vorbește despre o armonie comunală. Compus de duo-ul său de muzică preferat Sajid-Wajid, versurile au fost scrise de superstar și danez Sabri. Există și o porție redată de rapperul Ruhaan Arshad - cel mai recent băiat cu ochi albaștri de la Hyderabad. De-a lungul videoclipului, Khan ucide cu colecția sa de cămăși cu cecuri. Verificările sunt introduse.

Chulbul animat

Franciza lui Salman Khan, Dabangg, este transformată într-un serial de animație, planificat pe parcursul a două sezoane. Este programat pentru a fi lansat pe o platformă OTT. Actorul-producător Arbaaz Khan îl reprezintă următorul pas logic pentru creșterea în continuare a francizei. Spectacolul va prezenta avatarurile animate ale lui Chulbul Pandey (Khan), precum și alte personaje, printre care Rajjo (Sonakshi Sinha), Prajapati (regretatul Vinod Khanna), Chhedi Singh (Sonu Sood), Bachcha Bhaiya (Prakash Raj) și Bali ( Sudeep). Acesta va fi realizat de compania de animație a regizorului Ketan Mehta .
Arbaaz Khan, care a vorbit despre proiect, a spus: „Cel mai mare USP al lui Dabangg este că este un animator complet al familiei și, astfel, următorul pas logic pentru creșterea în continuare a francizei a fost să intre în spațiul de animație. Mediul oferă o libertate creativă de neegalat, cu povestiri și ne putem concentra pe povești independente mai scurte în locul unor narațiuni liniare mai lungi. Personajul lui Chulbul este mai mare decât viața și în animație, aventurile sale vor fi prezentate așa cum nu s-a văzut niciodată. Suntem foarte fericiți că lucrăm cu Cosmos-Maya la această glorioasă franciză care a câștigat inima milioanelor. Uniunea a fost organică, în sensul că franciza și studioul au capturat pulsul maselor indiene cu povești amuzante la nivel de bază și narațiuni relatabile. Vremuri emoționante urmează. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu