miercuri, 27 mai 2020

Pe 20 decembrie 2019, în primele ore ale zilei, m-am dus să vizionez filmul Salman Khan, iar Prabhu Deva a regizat filmul Dabangg 3. Am fost parțial înțelegător că nu se poate mai rău decât Dabangg 2 și am fost îngrijorat parțial că s-ar putea termina. a fost unul dintre cele mai rele lucruri puse la ecran vreodată. Când am ieșit din ecranizare, am avut o durere de cap înfiorătoare. Deci, ghiciți cum m-am simțit când am auzit că franciza primește tratamentul animat?

Potrivit Hindustan Times, trilogia care a cronicizat viața și capperii „supercopului” Chulbul Pandey va fi transformată într-o serie animată. Acesta va cuprinde avatare animate de personaje precum Chhedi Singh (Sonu Sood), Rajjo (Sonakshi Sinha) și Prajapatiji (Vinod Khanna și Pramod Khanna). Da! Vom reveni la asta într-un pic. Între timp, Arbaaz Khan, producătorul seriei, regizorul Dabangg 2 și faimos pentru portretizarea lui Makkhi în franciză, a spus:

"Cel mai mare USP al lui Dabangg este că este un animator complet al familiei și, astfel, următorul pas logic pentru creșterea în continuare a francizei a fost să intre în spațiul de animație. Mediul oferă libertate creativă inegalabilă cu povestiri și ne putem concentra pe povești independente mai scurte în în loc de narațiuni mai lungi și liniare. Personajul lui Chulbul este mai mare decât viața și în animație aventurile sale vor fi prezentate așa cum nu s-a văzut niciodată. "
 

Salman Khan's 'Dabangg' Franchise Is Getting An Animated Series. Really?
SKF / YouTube

Cosmos-Maya, studioul de animație a fost înmânat drepturilor serialului, care a condus proiecte precum Chacha Bhatija, Tik Tk Tail, Atchoo, Inspectorul Chingum, Motu Patlu, Vir The Robot Boy, Kisna și Eena Meena Deeka. Și cred că acesta este un lucru bun pentru că Dabangg nu este deloc realist. Bărbatul trage foc din gură, crăpând pământul lovindu-l și face unele dintre cele mai grozave secvențe de acțiune, care vor arăta probabil plauzibile în format animat.

Totuși, și iată unde cred că va suge, din moment ce Chhedi va fi în ea (Cine BTW este mort în franciză), cred că va fi o recăsătură obositoare a trilogiei în loc să se concentreze pe povești noi. Adică, la sfârșitul zilei, vorbim despre Salman Khan. Nu este cunoscut pentru că a făcut cele mai inteligente alegeri creative. Este cunoscut pentru realizarea celor mai sigure, care vor atrage o mulțime de oameni. Trilogia Dabangg a făcut furori în crores, deci de ce să nu o mai faci, dar cu o animație funky?

VEZI ȘI: Dabangg 3 Recenzie: Acțiunea lui Salman Khan ar trebui să fie numită „Răzbunarea Fecioarei”

Acestea fiind spuse, sper sincer că Khan nu face asta și, în schimb, spune povești noi, îl ia pe Chulbul pe noi aventuri și împinge limitele povestirii în mediul animat. Un bărbat poate visa.

Copertă realizată de Bhavya Poonia / Mashable India

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu