miercuri, 27 mai 2020

1729/5000 Spin-off animat al lui Salman Khan „Dabangg”; Nent UK cumpără „Pământuri moarte”; Centrul Southbank din Marea Britanie care se confruntă cu închidere lungă - Scurturi globale

Dabangg, succesul film în limba hindi din 2010, cu Megastar-ul Bollywood Salman Khan, este setat pentru o serie de filme animate, după ce Cosmos-Maya, studioul de animație din Singapore și Singapore, au încheiat un acord cu Arbaaz Khan Productions. Serialul este inspirat de Chulbul Pandey, personajul polițist interpretat de Kahn în film și va rula la două sezoane de 52 de jumătate de oră. Primul sezon va intra în producție anul acesta. Dabangg a născut două continuări în 2012, respectiv în 2019.

NENT Studios Marea Britanie, fostă DRG, și-a făcut prima achiziție de dramă încă de la rebrandul său, sub forma seriei de aventură de 8 ore de acțiune fantezie, The Dead Lands. Spectacolul, produs de GFC Films din Noua Zeelandă pentru TVNZ și serviciul SVOD de la AMC Shudder și care a avut premiera la TVNZ la începutul acestui an, a fost achiziționat de la GFC după ce compania a revendicat drepturile de la Kew Media în urma prăbușirii acestuia din urmă. Set în miticul Aoteoroa-Noua Zeelandă, serialul spune povestea unui războinic necinstit care moare, dar ai cărui strămoși din viața de apoi îl trimit înapoi în lume pentru a găsi mântuirea și onoarea.

Dabangg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu