miercuri, 27 mai 2020

Madhuri Dixit-Nene pe abilitățile de cântare ale lui Salman Khan și Shah Rukh Khan


Întreaga națiune este într-o dispoziție de mulțumire. Suntem copleșiți de munca și eforturile depuse de războinicii noștri de prim rang, care au luptat fără încetare pandemia coronavirusului. De asemenea, celebritățile din Bollywood și-au arătat respectul și recunoștința față de acești curaj. Acum, și Madhuri Dixit-Nene s-a alăturat trupei. Actorul cu mai multe fațete a lansat ieri o singură lumânare, intitulată Candle, în încercarea de a onora războinicii COVID-19.

Madhuri Dixit Nene


Candle este primul single al lui Madhuri. Acesta transmite mesajul de a ține o rază de speranță și pozitivitate în timpul vremurilor întunecate. Odată cu piesa, talentata a făcut-o să cânte în debut. Nu este singurul actor care a făcut acest lucru în timpul blocajului. Colegii ei, Shah Rukh Khan și Salman Khan, au ieșit și ei cu piesele lor în timpul blocajului. Vorbind despre același lucru, ea a declarat pentru un canal de divertisment: "Mi-a plăcut să-l vizionez pe Shah Rukh Khan pentru I For India. Cred că era foarte drăguț. Și Salman își face propria melodie, pictând-o. El este la ferma lui, așa că se filmează acolo . Este uimitor!"


Ea a adăugat în continuare: „Toți suntem artiști, noi facem parte din asta. A acționa, a dansa, a cânta ... intră în artă și toți îl avem în noi. Sunt atât de mulți oameni talentați pe care îi putem cânta în industrie. precum și acționează ”. Ei bine, ne dorim să vedem colaborarea în curând.

Madhuri Dixit-Nene on Salman Khan and Shah Rukh Khan’s singing skills

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu