miercuri, 27 mai 2020

Katrina Kaif cu Salman Khan sau Akshay Kumar, care duo arată mai bine împreună pe ecran? VOTEAZA ACUM

Bollywood a avut un rol esențial pentru a ne oferi o parte din perechile iconice pe ecran, pe care le-am aminti atâta timp cât există filme realizate. În timp ce avem duosuri de actori veterani care continuă să creeze magie pe ecran și pur și simplu nu putem obține suficient. Rekha și Amitabh Bachchan sunt un duo care a reușit să facă unele dintre cele mai frumoase filme la un loc și a adus o mare legătură în ceea ce privește chimia lor de pe ecran.

Și chiar și astăzi, există în continuare toate aceste pereche iconice pe care fanii își doresc adesea să le putem vedea mai multe, Shah Rukh Khan și Kajol fiind unul dintre ei. Cu toate acestea, le-am văzut pe cele două împreună în Dilwale și în timp ce filmul a eșuat decent, fanii au fost pur și simplu constrânși de faptul că preferatele lor împărtășeau încă o dată spațiul ecranului, după tot acest timp. Acum, alte două perechi care au avut un succes destul de mare cu fanii sunt cea a Katrina Kaif cu Salman Khan și Kaif cu Akshay Kumar.

În timp ce Katrina și-a făcut debutul la Bollywood cu un film numit Boom, doar cu filmul ei cu Salman, Maine Pyaar Kyu Kiya a câștigat popularitate și a devenit un hit de succes. În timp ce filmul sigur părea că s-a descurcat bine cu fanii, ea a fost văzută cu Salman în curând în Partner. Cu toate acestea, în mijlocul acestor două filme, Katrina a lucrat cu Akshay Kumar la Humko Deewana Kar Gaye și a reușit să impresioneze fanii.

Și după aceea, păreau să plouă filme ale lui Akshay și Katrina împreună, printre care se numesc Namastey London, Singh Is King, Welcome și alte câteva filme. Împerecherea lor pe ecran a fost întâmpinată de fani și au vrut să vadă mai mult din duet împreună. Cu toate acestea, după ultimul ei film cu Akshay, Tees Maar Khan, nu am mai văzut duo împreună, iar fanii le lipsesc de ceva vreme. Și uite așa, Sooryavanshi, regizat de Rohit Shetty trebuia să marcheze reîntâlnirea pe ecran a duo-ului după ceea ce poate fi numit aproape un deceniu întreg.

Cu toate acestea, filmul este în așteptare în acest moment și există puține informații despre momentul în care lucrurile vor reveni la normal, având în vedere blocarea. Fanii au așteptat cu nerăbdare să știe ce este în magazin pentru ei și care va fi în viitor soarta acestui și a tuturor celorlalte filme. Deocamdată, tot ce trebuie făcut este să aștepți să afli mai multe despre cum vor fi lucrurile odată ce focarul Coronavirus s-a ușurat și nu există o creștere a numărului de cazuri.

În timp ce este vorba despre filmele sale cu Akshay Kumar, filmele cu Salman Khan au fost pe listă pe parcursul unei părți ulterioare a carierei. Ceea ce părea să fi pornit cu Bodyguard ca tendință și dragostea constantă pentru împerechere, s-a încheiat ultima dată la Bharat, un film care nu numai că s-a descurcat bine la box office, dar, de fapt, a câștigat și o mulțime de aprecieri în calea lui Katrina. Katrina a fost văzută ultima dată în regia Ali Abbas și, dacă se vor crede despre rapoarte, s-ar putea să vedem acest trio reunind încă o dată pentru a treia tranșă a francizei Tiger.

În timp ce Katrina a avut o chimie excelentă cu mai mulți alți actori, chimia ei cu acești doi a fost una care este apreciată cel mai mult. De fiecare dată când Katrina și Bhaijaan se reunesc pentru un film, pentru toți fanii săi și pentru ai ei se simte nimic scurt dintr-o sărbătoare. Ei au unele dintre cele mai sclipitoare secvențe la creditul lor și chiar acum, filmele lor continuă să fie destul de furie în rândul fanilor. În ceea ce privește împerecherea lui Akshay și Katrina, a existat un moment în care i-am văzut pe cei doi făcând înapoi filmele împreună, dar acum nu au mai fost pe ecran împreună de ceva vreme. Cu toate acestea, Sooryavanshi va marca reîntâlnirea lor și asta este într-adevăr ceea ce face din acest film unul dintre cele mai așteptate pentru acest an.

Cu toate acestea, oamenii au opinii împărțite cu cine cred că Katrina arată mai bine și, prin urmare, ne-am gândit că la fel de bine vă putem întreba băieți. Consultați sondajul aici și aruncați și comentariile dvs. în secțiunea de mai jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu