miercuri, 27 mai 2020

Citește și | Filmele de acțiune ale lui Priyanka Chopra care nu au reușit să impresioneze publicul Salman Khan și Katrina Kaif

Salman Khan și Katrina Kaif au o istorie lungă. Chiar dacă viața de dragoste a vedetelor a fost destul de controversată, Salman și Katrina Kaif nu lasă nimic să le afecteze chimia pe ecran. Katrina s-a ridicat la faimă cu primul ei film cu Salman, Maine Pyaar Kyun Kiya. Sunt printre cele mai discutate și admirate duoane Bollywood. După ce au împărtășit ecranul pentru prima oară în Maine Pyaar, Kyun Kiya, Salman Khan și Katrina Kaif au fost văzuți împreună în Hello, Tig Tha Ek, Tiger Zinda Hai, Bharat și alții.

Primul film al lui Salman și Katrina, Maine Pyaar Kyun Kiya a fost un hit-blockbuster și a încasat aproximativ 56 de crore, conform rapoartelor. De asemenea, a apărut drept cel de-al cincilea film cu cea mai mare încasare a anului. Mai târziu, filmele de acțiune ale duo-ului, Ek Tha Tiger și Tiger Zinda Hai au spart barurile box-office-ului. În timp ce prima tranșă a devenit filmul Bollywood cu cea mai mare încasare din 2012, al doilea film a fost cel mai mare film indian din 2017, iar la 63a Filmfare Awards, Tiger Zinda Hai a câștigat premiul Filmfare pentru cea mai bună acțiune.

Citește și | Beyonce-Jay Z sau Jennifer Lopez-Alex Rodriguez: Cine și-a stabilit obiective majore în materie de cuplu?

Salman KhanSalman Khan cu Anushka Sharma

Chimia lui Salman Khan și Anushka Sharma a fost introdusă de sultanul lui Ali Abbas Zafar. Filmul lansat în anul 2016, cu o pereche proaspătă pentru publicul iubitor de film. Fanii adorau chimia berii dintre cei doi actori, iar acest lucru a făcut ca filmul să fie unul dintre cele mai mari sume de film ale anului. Filmul a însumat 623,33 de dolari de coroane (96 de milioane de dolari) la nivel mondial, ceea ce l-a făcut unul dintre primele cinci filme indiene cele mai mari. Sultan se concentrează pe Sultan Ali Khan, un luptător fictiv pehlwani și fost campion mondial la lupte din Haryana a cărui carieră de succes a creat o ruptură în viața personală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu