sâmbătă, 30 mai 2020

Salman Khan a avut odată foc la salariul întreg al tatălui său în copilăria Sa; Ti-ar placea reactia lui Salim Khan

Salman Khan este regalitatea Bollywood, nu există nicio îndoială în acest sens. Actorul s-a integrat în peste trei decenii din carieră într-un brand pe care milioane de fani îl venerează. În timp ce muncește din greu pentru a-și face milioane, actorul a învățat valoarea banilor pe calea grea.

Cartea „Khantastic” de Sanjukta Nandy, bazată pe cei trei Khans din Bollywood, povestea un incident din copilăria lui Salman Khan de când locuia în Indore împreună cu familia sa. Povestea spune că Salman care ardea hârtie pe Diwali împreună cu frații săi îi aprinsese tot salariul tatălui său Salim Khan.

Asta e corect! Salman rămase fără hârtie să ardă și se pare că plecase să găsească încă ceva în studiul tatălui său. Actorul a găsit o grămadă de hârtii pentru a arde între care era ascuns salariul lui R Salim Khan. 750.
Salman Khan ar fi dat odată foc întregului salariu al tatălui său în copilărie, i-ai plăcea reacția lui Salim Khan

Dacă vă așteptați că Salman a primit o pedeapsă aspră pentru ceea ce a făcut, atunci permiteți-ne să vă spunem că Salim Khan în schimb a explicat calm copiilor săi valoarea banilor. Se spune că incidentul a avut un efect profund asupra actorului în aflarea importanței banilor, iar băiatul a reușit să crească.

Dăruiește-l pe Salim Khan ca părinte, pentru că știm că cei mai mulți dintre noi nu ar fi avut la fel de norocos să se îndepărteze de așa ceva.

Salman Khan Had Once Set Fire To His Father's Entire Salary In His Childhood, You'd Love Salim Khan's Reaction

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu