joi, 28 mai 2020

Starul din Bollywood, Salman Khan, este probabil unul dintre cei mai populari actori din Bollywood. Fanii actorului sunt întotdeauna intrigați de viața lui amoroasă. El a fost legat de mai mulți actori din industrie, dar a rămas departe de a vorbi despre asta în timp liber. Cu toate acestea, într-o ocazie rară, actorul a atras atenția publicului când a dezvăluit câteva incidente amuzante care s-au întâmplat în trecut. În show-ul său de joc Dus Ka Dum, Salman a mărturisit că a fost prins odată ascuns în dulapul iubitei sale de tatăl ei.

Citește și: Salman Khan vrea „generația mai tânără” să asculte din nou și din nou cântecul lui „Bhai Bhai”

Citiți și: Salman Khan și familia sa acordă o mână de ajutor pentru cei care au nevoie în mijlocul blocajului
Când Salman Khan a dezvăluit că s-a ascuns într-un dulap

Pe platourile emisiunii TV Dus Ka Dum, Salman împreună cu vedetele Rajkummar Rao și Shraddha Kapoor păreau să se distreze foarte bine în timp ce filmau pentru episod, iar el a sfârșit prin a face câteva dezvăluiri șocante. Cu un pic de nostalgie, Salman a povestit că tatăl fostei sale prietene a apărut dintr-odată, în timp ce el era încă în casă cu ea.

Citește și: Salman Khan pentru a avea un nou spectacol numit „Casa lui Bhaijaanz”; Iată Detaliile

Salman a dezvăluit această anecdotă când actorii Shraddha Kapoor și Rajkummar Rao au apărut în emisiunea sa pentru a-și promova filmul Stree. Salman a dezvăluit că părinții prietenei sale au ajuns acasă pe neașteptate și el a trebuit să se ascundă în dulapul ei, dar a fost imediat prins de tatăl său în timp ce a strănut tare din cauza prafului care se acumulase înăuntru. Cu toate acestea, tatăl iubitei sale a sfârșit să îi placă lui Salman și, din fericire, actorul nu a intrat în probleme.

Citește și: Bhagyashree S-a temut de zvonurile de legătură cu Salma
salman khann Khan în timpul „Maine Pyar Kiya”?
Ce face Salman Khan acum?

Salman Khan își petrece în prezent carantina departe de orașul plin de viață Mumbai. Își petrece închiderea la ferma sa Panvel împreună cu Jacqueline Fernandes, iubita zvonului Iulia Vantur, Waluscha De Souza și sora Arpita Khan. Cu ocazia lui Eid, el a lansat noua sa melodie Bhai Bhai, care este dedicată spiritului fraternității și unității. Salman Khan și-a filmat viitoarea acțiune Flick Radhe, dar din cauza pandemiei, producția filmului a fost oprită. De asemenea, Radhe joacă rolul Disha Patani. Salman Khan și familia sa au ajutat și cei care au nevoie în mijlocul blocajului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu