joi, 25 iunie 2020

Anil Kapoor și Salman vor participa la colectarea de fonduri virtuale de 200 de dolari a Rotary!

Nevoile copiilor ca fiind cei mai defavorizați au devenit urgente în urma pandemiei COVID-19. Promovând una dintre credințele cheie ale Rotary că copiii sunt viitorul nostru și merită o lume mai bună decât ceea ce avem, colectarea virtuală de fonduri „Chhoti Si Asha” este setată pentru duminică, 28 iunie.

Conceput ca inițiativă a oamenilor, Chhoti Si Asha - For Children in Need ar fi un program de trei ore promovat pe diverse platforme media și transmis în flux LIVE. Așteptați-vă la spectacole de înaltă calitate ale vedetelor Bollywood, inclusiv Anil Kapoor, Katrina Kaif, Salman Khan, AR Rahman și Shilpa Shetty. Cântarea, dansul, comedia și poezia, alături de apelurile din suflet ale unor celebrități sunt pe ordinea de zi. Cel mai important, programul va străluci eroii din viața reală, sărbătorind munca umanitară și eforturile de schimbare. Sprijinirea inițiativei poporului va fi, de asemenea, demnitari guvernamentali.

Prin Chhoti Si Asha - Pentru copiii nevoiași, s-ar fi angajat un minim de 200 de dolari de croire în ceea ce privește lucrările care urmează să fie efectuate pentru ajutorarea COVID-19.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu