joi, 25 iunie 2020

"Sper să nu încep să mă bucur să dau muncă trolls plătite": Sunil Grover a criticat pentru tweet-ul lui Salman Khan Sunil Grover se confruntă cu retușuri după tweet-ul său în sprijinul lui Salman Khan, care le-a cerut fanilor să fie blândi cu fanii lui Sushant Singh Rajput.

Sunil Grover a fost în centrul trollurilor după tweet-ul său în sprijinul lui Salman Khan, dar se pare că Sunil este dezavantajat de troll-urile care se îndreaptă. Într-un nou tweet, Sunil a menționat „cărucioarele plătite” și a spus că comentariile lor îl amuză. 
El a scris: "Kahin ab mujhe trollers plătit ko kaam pe lagane main maza na aane lag jaye (sper să nu încep să mă bucur să dau muncă trolls plătite). Dumnezeu vă rog să mă salvați de această nouă distracție)." Într-un al doilea tweet, el a spus: "Diferența dintre adevăr și fapt este că faptul nu poate fi combătut cu raționamentul, deoarece este logica în sine. Dar adevărul este ceva care depinde de perspectiva și experiența unei persoane.""Sper să nu încep să mă bucur să dau muncă trolls plătite": Sunil Grover a criticat pentru tweet-ul lui Salman Khan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu