luni, 22 iunie 2020

:(

Top Entertainment News: Sonam pe mesaje urâte pe care le-a primit după moartea lui Sushant, „Kabir Singh” împlinește un an și mai mult

Astăzi, în topul știrilor Bollywood, Sonam Kapoor a împărtășit mesaje de ură pe care le-a primit după moartea lui Sushant Singh Rajput și multe altele.
  • Echipa Web ADN
  • 21 iunie 2020, 09:44 PM IST
1. „Ființa umană a lui Salman Khan a spălat bani în numele carității”, îl acuză pe Abhinav Singh Kashyap
1/5

Abhinav Singh Kashyap s-a dus din nou pe contul său de Facebook și a ridicat câteva acuzații grave asupra ONG-ului Salman Khan „Ființă umană”. Regizorul a susținut că Being Human a făcut spălare de bani în numele carității.
El a declarat că a fost martor la un astfel de incident pe seturile de „Dabangg”. Kashyap a susținut că pe seturile „Dabangg”, Salman Khan a distribuit cinci cicluri prin Ființa umană, dar mass-media le-a raportat ca fiind 500 de cicluri distribuite de actor. El a continuat, de asemenea, să susțină că denimurile în valoare de Rs. 500 sunt vândute pentru Rs. 5000 în magazinul lor.

2. Un an de „Kabir Singh”: Aflați dorința aniversară a lui Kiara Advani pentru Shahid Kapoor
One year of
2/5

Unul dintre cele mai blockbuster filme din 2019 a fost Shahid Kapoor și Kiara Advani starrer Kabir Singh . Filmul nu a fost primit numai bine la box office, dar a fost apreciat și de fanii lui Shahid și Kiara.
Filmul i-a oferit lui Shahid și Kiara cele mai mari hituri ale carierei lor de până acum, iar astăzi la aniversarea de un an a filmului, Kiara a împărtășit câteva imagini din momentul filmării cu Shahid și cu regizorul Sandeep Reddy Vanga.

3. Sonam Kapoor împărtășește mesajele de ură pe care le-a primit după moartea lui Sushant Singh Rajput, explică videoclipul „Koffee cu Karan”
Sonam Kapoor shares hate messages she got after Sushant Singh Rajput
3/5

O dezbatere continuă despre nepotism a început în industria cinematografică, care a declanșat după moartea prematură a lui Sushant Singh Rajput, care a murit prin sinucidere pe 14 iunie.
Acum, pictograma în stil Bollywood, Sonam Kapoor, i- a replicat un tweet și a împărtășit mai multe mesaje pe care le-a primit, pline de ură și abuzuri după moartea lui Sushant. Sonam este una dintre numeroasele celebrități care au ajuns sub scaner încă de când fanii s-au supărat împotriva producătorilor de film, studiourilor și copiilor vedetelor puternice, despre care cred că l-au neglijat și nu i-au dat dovada.

4. Moartea lui Sushant Singh Rajput: Reclamație formulată împotriva lui Rhea Chakraborty în instanța din Bihar
Sushant Singh Rajput death: Complaint filed against Rhea Chakraborty in Bihar court
4/5

Sâmbătă, a fost înregistrat un dosar la tribunalul Bihar împotriva lui Rhea Chakraborty . Actrița a fost acuzată că s-a sinucis de actorul Sushant Singh Rajput.
Un rezident al localității Patahi din Muzzafarpur, Kundan Kumar, a depus o petiție în fața instanței magistratului șef judiciar Mukesh Kumar. Avocatul lui Kumar, Kamlesh, a confirmat că o acuză pe Rhea de „exploatarea financiară și mentală” a lui Sushant Singh Rajput. „Clientul meu este un mare fan al Rajput și a fost profund tulburat de sinuciderea sa. El și-a depus plângerea în cadrul Secțiunilor IPC 306 (eliminarea sinuciderii) și 420 (fraudă) ”, a spus el.

5. Sutapa Sikdar, soția lui Irrfan Khan, pune la îndoială zgomotul creat în jurul morții lui Sushant Singh Rajput
Irrfan Khan
5/5

Moartea prematură a lui Sushant Singh Rajput prin sinucidere din 14 iunie a stârnit o dezbatere în țară și industria cinematografică. Acum, soția lui Irrfan Khan, Sutapa Sikdar, a reacționat și la modul în care oamenii au reacționat la dispariția tragică a actorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu