luni, 22 iunie 2020

Claim your 100 coins now ! Sign Up Daily News and Analysis Acasă Fotografii India Divertisment Sport Lume Afaceri Tehnologie Mod de viata Tendință # China Sushant Singh Rajput coronavirus carantină covid-19 cazuri în India Acasă Divertisment Bollywood „Mintea inactivă este atelierul diavolului”: Arbaaz reacționează la proaspătele afirmații ale lui Abhinav Kashyap împotriva ființei umane a lui Salman Khan După controversata postare pe Facebook a lui Abhinav Kashyap pe Fundația Ființă Umană a lui Salman Khan, Arbaaz Khan a dus pe pagina sa de Twitter și a scris o notă criptică.

Pe 19 iunie 2020, Abhinav Kashyap a dus pe pagina sa de Facebook și a postat noi acuzații împotriva lui Salman Khan și a fundației sale fiind Human. Dirigentul Dabangg a scris în Hinglish care se traduce aproximativ ca "cea mai mare idee a lui Salim Khan este Ființa umană. Caritatea realizată de Ființa umană este doar un spectacol. Cinci cicluri obișnuite să fie distribuite în fața ochilor mei în timpul filmărilor lui Dabangg , a doua zi, ziarele aveau să tipărească că generosul Salman Khan a donat săraci 5000 de cicluri, a fost tot un efort de a curăța imaginea lui Salman Khan, astfel încât mass-media și judecătorii să fie amabili cu ei în cazurile sale penale.
Abhinav a adăugat: "Câștigă bani, păcălind publicul nevinovat. Vând blugi Rs 500 pentru Rs 5000 și spălarea banilor în numele carității. Intenția lor este de a nu da nimic nimănui, ci de a achiziționa doar de la oameni. guvernul trebuie să sondeze Fiind Om ... Voi coopera cu guvernul. "
Vezi postarea lui de Facebook de mai jos:
Acum, duminică, Arbaaz a postat o notă criptică pe pagina sa de Twitter în care a scris celebrul proverb englez, „O minte inactivă este atelierul diavolului”. El a replicat acest mesaj pentru a-l da înapoi lui Kashyap.
Tweet-ul lui Arbaaz a citit „„ O minte inactivă este atelierul diavolului ”. Un proverb englez ne-a învățat în școală. Eram prea tânăr ca să înțeleg sensul mai profund al acestuia atunci, dar uitându-mă la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, vechiul proverb are un sens întreg. "'Idle Mind is Devil’s Workshop': Arbaaz reacts to Abhinav Kashyap's fresh allegations against Salman Khan's Being Human
Uită-te:
latime: 640px; inaltime: 293px;
Arbaaz și-a blocat și profilul Twitter.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu