luni, 22 iunie 2020

Pe fondul ultrajului, Salman Khan face apel la fanii lui Sushant Singh Rajput: Nu mergeți prin limbă și blesteme Subliniind că „pierderea unei persoane dragi este extrem de dureroasă”, Salman Khan a făcut apel la fanii săi să sprijine fanii și familia lui Sushant Singh Rajput și să nu meargă prin „limba și blestemele”.

Mumbai: Pe fondul unei furii mediatice în privința nepotismului și favoritismului din industria cinematografică hindi, în urma morții tragice a lui Sushant Singh Rajput, megastarul Salman Khan a apelat la fanii săi să stea cu fanii regretatului actor în acest moment dificil și să înțeleagă durere prin care treceau.
Subliniind că „pierderea unei persoane dragi este extrem de dureroasă”, Khan a apelat la fanii săi să sprijine fanii și familia lui Sushant Singh Rajput și să nu meargă prin „limba și blestemele”.
După moartea lui Rajput, mai multe hashtag-uri precum #BoycottSalmanKhan, #JusticeForSushantSinghRajput, #BoycottStarKids și #BoycottBollywood au început să facă tendință pe Twitter. Mulți oameni au susținut că regretatul actor a fost discriminat în industria cinematografică, deoarece era un outsider și nu un „copil cu vedetă” precum Salman Khan sau Karan Johar.
Sâmbătă, actorul `Dabangg` a tweetat:„ O rugăminte tuturor fanilor mei să stea cu fanii lui Sushant și să nu meargă după limbă și blestemele folosite, dar să meargă cu emoția din spatele ei. Pls support n stand by his family n fani, deoarece pierderea unei persoane dragi este extrem de dureroasă. "
Tweetul lui Khan vine la câteva zile după ce avocatul Sudhir Kumar Ojha a depus un dosar împotriva lui și a altor personalități Bollywood, inclusiv Karan Johar, Aditya Chopra, Sajid Nadiadwala, Sanjay Leela Bhansali, Bhushan Kumar și Ekta Kapoor în privința morții regretatului actor.
"Am depus un dosar împotriva a opt persoane, inclusiv Karan Johar, Sanjay Leela Bhansali, Salman Khan și Ekta Kapoor în secțiunile 306, 109, 504 și 506 ale IPC în legătură cu cazul sinuciderii actorului Sushant Singh Rajput, într-o insta
nță din Muzaffarpur, Bihar. În plângere, am susținut că Sushant Singh Rajput a fost eliminat din aproximativ șapte filme și unele dintre filmele sale nu au fost lansate. O astfel de situație a fost creată care l-a obligat să facă pasul extrem ", a declarat Ojha pentru ANI.
Sâmbătă, Sonakshi Sinha, fiica veteranului Bollywood Shatrughan Sinha, a împărtășit pe Instagram că și-a dezactivat contul de Twitter pentru a rămâne departe de „negativitate” și a-și proteja „sănătatea”.
"Primul pas pentru a vă proteja starea de sănătate este să vă lăsați departe de negativitate. Și nicăieri mai mult de asta decât Twitter în aceste zile! Chalo, mă opresc - dezactivez contul meu. La revedere, liniște", a scris tânărul de 33 de ani. .
Sushant Singh Rajput a fost găsit mort în apartamentul său din Bandra și nu a fost recuperată nicio notă de suicid la fața locului, a spus poliția.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu