luni, 22 iunie 2020

Dacă nu pentru Salman, nu știu cum am fi supraviețuit noi și familiile noastre ”, împărtășește președintele FWICE, BN Tiwari!

De când s-a impus blocarea din cauza pandemiei în curs de desfășurare, o mulțime de oameni din toată țara au început să se confrunte cu dificultăți financiare chiar și în industria divertismentului. De atunci, Salman Khan a furnizat în mod proactiv și constant oamenilor materiale alimentare, alte elemente esențiale și chiar ajutor financiar.
În timp ce a ajuta oamenii nevoiași este ceva pentru care Salman Khan a fost întotdeauna cunoscut, cu toată munca sa cu Ființă umană, de data aceasta în jurul pandemiei a avut un impact atât de masiv încât ajutorul său a salvat mii de vieți împreună.
Aruncând cu privire la modul în care Salman Khan a sprijinit oamenii din industria sa, BN Tiwari, președintele Federației Indiei de Vest a angajaților Cine (FWICE) împărtășește: „I-am oferit lista finală de 25.000 de lucrători până acum, care se aflau în situații nevoie de ajutor financiar. El le-a transferat banii în rate, întrucât nu vrea ca oamenii să-i folosească greșit. Îi mulțumim pentru că ne ajută lucrătorii. Dacă nu pentru Salman, nu știu cum am fi supraviețuit noi și familiile noastre. ”
În afară de asigurarea aprovizionării cu alimente în mai multe sate din jurul gospodăriei sale, actorul a donat recent, de asemenea, 1 sticlă lakh de produse de dezinfectare de mână FRSH pentru poliția din Mumbai. Salman se află în prezent la ferma lui Panvel, dar se asigură că va ajuta cât mai mulți oameni în această perioadă de criză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu