sâmbătă, 27 iunie 2020

Se apropie BIGG BOSS 14


Focarul Coronavirus a jucat spoilsport pentru multe planuri în întreaga industrie și la nivel personal. Cu toate acestea, cu lucrurile care se reiau în cele din urmă și revin la normalitate în timp ce respectăm regulile și reglementările impuse, un spectacol care ne-a ajuns în atenție este Bigg Boss 14. În timp ce ultimul sezon al reality-show-urilor găzduite de Salman Khan continuă să fie în știre pentru genul de succes pe care l-a avut, se pare că am putea fi gata să vorbim și despre sezonul de știri.

Acum, raporturile spun că emisiunea va asista la o întârziere de o lună în acest an și spre deosebire de anul trecut, când spectacolul a început la începutul lunii octombrie, noul sezon va începe cândva în ultima săptămână a lunii octombrie a acestui an. Salman va continua să filmeze pentru spectacol, iar după cum se arată în rapoarte, tema acestui sezon va fi cea a unei jungle, în timp ce 16 concurenți vor intra în casă. În plus, va exista un mix de obișnuiți și în acest sezon vor avea parte de 13 celebrități și doar 3 simpatici.

Între timp, rapoartele sugerează, de asemenea, că regulile spectacolului vor rămâne neschimbate și se vor lua măsurile de precauție necesare precum igienizarea, testarea concurenților pentru COVID 19 și alte măsuri. Pe de altă parte, Salman va fi filmat în Film City pentru weekend și va călători din casa sa Bandra o dată pe săptămână. Cu toate acestea, vor fi 16 persoane care stau în aceeași casă, cu tot ceea ce este comun, ridică o întrebare despre modul în care va fi respectată distanțarea socială și modul în care filmarea va continua să fie la fel de eficientă cu toate reglementările necesare care trebuie respectate.
Salman Khan's reality show Bigg Boss 14 to witness a month's delay due to the Coronavirus outbreak

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu