luni, 29 iunie 2020

Știați că Salman Khan nu a avut tricoul său atunci când Katrina Kaif l-a văzut pentru prima dată la petrecerea sa de naștere? Știați că Salman Khan nu a avut tricoul său când Katrina Kaif l-a văzut pentru prima dată la petrecerea sa de naștere?


Salman Khan și Katrina Kaif sigur împărtășesc o ecuație excelentă între ei, atât pe ecran, cât și pe ecran. Duo are credite, multiple filme și au reușit cu siguranță să își păstreze farmecul în filmele pe care le-au făcut împreună. De fapt, ultimul lor film, Bharat, se întâmplă să fie unul pe care l-au făcut împreună și acum așteaptă cu nerăbdare lansările filmelor respective, care se pare că s-au oprit din cauza focarului Coronavirus în curs de desfășurare.

Acum, am dat peste o interacțiune a duo-ului, unde vorbeau despre prima impresie pe care au avut-o când s-au cunoscut pentru prima dată. Și bine, sigur s-a dovedit a fi o revelație, mai ales că Katrina a continuat să dezvăluie cum, de când este prietenă cu sora lui Khan, Alvira Khan Agnihotri, ea îl invitase la petrecerea de naștere a lui Salman, la casa lui. Acum, amintind pentru prima dată când a întâlnit că l-a văzut, ea a dezvăluit cum el nu avea tricoul său și a izbucnit într-o bucată de râs.

În timp ce acest lucru este amuzant, Salman a continuat să adauge modul în care tocmai se dusese la un duș și, când a ieșit, și-a dat seama cum fiecare a ajuns deja la casa lui. Acum, s-a întâmplat să fie fără cămașă și nu știa că toată lumea este aici. Cu toate acestea, el a vorbit și despre prima lui impresie despre Katrina și a dezvăluit cum a rămas întrebându-se cine este această doamnă frumoasă la casa lui, până la urmă și despre asta.
Did you know Salman Khan did not have his shirt on when Katrina Kaif first saw him at his birthday party?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu