luni, 29 iunie 2020

Pentru poza nevăzută de astăzi, iată o poză aruncată de Salman Khan din seturile de la Salaam-e-Ishq. Îl poți recunoaște pe actorul care stă lângă el?
Scris de
Aditi Sharma
Facebook
stare de nervozitate
salman khan

În prezent, o poză aruncată de Salman Khan face runde pe internet. În poza de aruncare, Salman Khan este văzut în picioare pe platourile filmului său Salaam-e-Ishq. Se vede că privește ecranul aparent o scenă de film. În cadru, în afară de Salman Khan, Arjun Kapoor și regizorul Nikhil Advani pot fi văzuți în picioare alături de echipajul Salaam-e-Ishq.

În imagine, Salman Khan este văzut purtând o ținută semi-formală cu o cămașă împletită cu denim. Arjun Kapoor pare de nerecunoscut în imagine. Aruncați o privire la poză.

Salaam-e-Ishq este un film de dramă romantică regizat de Nikkhil Advani. A prezentat un ansamblu de vedete care includ Salman Khan, Anil Kapoor, Juhi Chawla, Govinda, Shannon Esra, Akshaye Khanna, Ayesha Takia, Priyanka Chopra, John Abraham, Vidya Balan, Sohail Khan și Isha Koppikar în rolurile principale. Filmul împletește șase povești de dragoste împreună datorită relațiilor oamenilor din el.
salman khan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu