luni, 29 iunie 2020

„Bigg Boss 14”: Salman Khan găzduiește reality show-ul să fie mai amânat? Conform rapoartelor, Salman Khan a găzduit reality show-ul „Bigg Boss 14” este probabil să întârzie din nou.

Salman Khan a găzduit Bigg Boss este unul dintre cele mai așteptate emisiuni de televiziune din a doua jumătate a anului. Al 14-lea sezon a fost în curs și rapoartele fac runda că de data aceasta casa va fi martor atât de celebrități, cât și de obișnuiți. Da, 16 vedete și trei participanți sunt probabil să facă parte din sezonul viitor. Cu toate acestea, difuzarea emisiunii este probabil să fie întârziată, în principal, criza coronavirusului fiind motivul.
O informație BollywoodLife a citat un portal care scria: „În timp ce spectacolul începuse la 1 octombrie anul trecut, de data aceasta, ședința va începe probabil începând cu ultima săptămână a lunii octombrie. Echipa a selectat 30 de persoane, dintre care 16 vor intra în casa Bigg Boss . Cele 16 concurente, care cuprinde 13 celebrități și trei simpatici, vor fi testate pentru COVID-19 înainte de a fi trimise în interiorul casei. casa, va fi igienizată ".
Vorbind despre Bigg Boss 13 , emisiunea s-a încheiat la începutul acestui an și a fost apreciată ca unul dintre cele mai de succes anotimpuri. Sidharth Shukla a fost declarat câștigător și Asim Riaz ca primul alergător.
Conform rapoartelor, Salman este probabil să înceapă filmarea celui de-al 14-lea sezon la ferma sa din Panvel. Acest raport a apărut pe fondul zvonurilor care afirmă că este posibil ca superstarul să nu găzduiască noul sezon. Dar se pare că Khan va c„Bigg Boss 14”: Salman Khan găzduiește reality show-ul să fie mai amânat?ontinua să găzduiască controversatul reality show.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu