marți, 28 iulie 2020

CAZULNU ESTE INCHIS

Cazul morții lui Sushant Singh Rajput: Ce știm până acum

Deoarece fanii lui Sushant Singh Rajput se bucură de ultimul său film „Dil Bechara”, se uită înapoi la tot ce știm despre cazul morții actorului
  • Echipa Web ADN
  • 26 iulie 2020, 07:13 AM IST
Ultimul film al actorului Sushant Singh Rajput, „Dil Bechara”, s-a lansat în teatre. În timp ce filmul și-a găsit lansarea, cazul morții sale este încă în desfășurare. Va exista o anchetă CBI în chestiune, este o întrebare în mintea tuturor.
Iată tot ce știm până acum:
1. 14 iunie 2020 - Sushant Singh Rajput a fost găsit mort în circumstanțe misterioase
14 iunie 2020 - Sushant Singh Rajput a fost găsit mort în circumstanțe misterioase
1/7

Actorul în vârstă de 34 de ani a fost descoperit de casă. Conform rapoartelor poliției, actorul a fost găsit spânzurat în apartamentul său din Bandra, pe 14 iunie 2020 după-amiază. Pastilele pentru depresie au fost descoperite și din casă. La scurt timp, poliția din Mumbai a declarat că actorul a murit în urma sinuciderii. Rapoartele spuneau că a murit de „asfixie din cauza spânzurarii”.



2. Reacția fanilor - furia față de intimidare (care s-a pretins doar până acum), cerere pentru sondă CBI în materie de peste o lună
Reacția fanilor - furia față de intimidare (care s-a pretins doar până acum), cerere pentru sondă CBI în materie de peste o lună
2/7

Fanii lui Sushant Singh Rajput vorbesc despre moartea misterioasă a actorului lor preferat în ziua de 14 iunie 2020. Au arătat furie față de câteva celebrități, care se presupune că au fost implicate în bullying și în promovarea nepotismului asupra talentului. În curând, fanii au solicitat anchetă CBI în această problemă.



3. Kangana Ranaut despre bullying, nepotism în Bollywood de la dispariția lui Sushant
Kangana Ranaut cu privire la intimidare, nepotism în Bollywood de la Sushant
3/7

La o zi după dispariția lui Sushant Singh Rajput, Kangana Ranaut a făcut un videoclip întrebând cum „Gully Boy” a câștigat toate premiile și „Chhichhore” nu a câștigat. Ea a continuat să înregistreze cereri ca Mahesh Bhatt având controlul deplin asupra Mumbai datorită prieteniei sale cu Javed Akhtar. Ea a arătat că Karan Johar-Aditya Chopra a declarat actorul „flop”. Kangana s-a întrebat de ce a ieșit YRF din promovarea lui Sushant și de ce Karan Johar a luat trei ani pentru a lansa „Drive” și nu a reușit să-i determine pe expozanți să lanseze filmul în teatre pentru actorul „Dhoni”. Kangana a spus că își va returna Padma Shri dacă nu poate dovedi afirmațiile. A continuat apoi să ajungă chiar la Alia Bhatt, afirmând că actorul a primit un premiu pentru rolul de 10 minute în „Gully Boy”, dar „Chhichhore” a fost complet ignorat.



4. Cauza împotriva celebrităților - depusă în iunie, respinsă în iulie
Cauza împotriva celebrităților - depusă în iunie, respinsă în iulie
4/7

Un avocat din Patna a depus un dosar împotriva a opt personalități Bollywood, inclusiv Karan Johar, Salman Khan, Sanjay Leela Bhansali, Aditya Chopra și Sanjay Leela Bhansali, susținând că au conspirat împotriva lui Sushant, ceea ce a dus la dispariția actorului. El a pledat pentru aceeași sumă pentru omor. Cazul a fost respins în instanța locală, iar avocatul a promis că va contesta decizia.



5. Celebs au cerut investigarea CBI din iunie
Celebs au cerut investigarea CBI din iunie
5/7

În afară de Kangana, Shekhar Suman și parlamentarul BJP, Roopa Ganguly, au demis ancheta CBI în cazul morții lui Sushant Singh Rajput. Shekhar Suman a început, de asemenea, „Justice For Sushant Forum”, unde a pledat pentru ancheta CBI în acest caz. A abordat același lucru la o conferință de presă și în Patna, când Suman se dusese să se întâlnească cu părinții îndurerați ai lui Sushant. Fostul ministru al Cabinetului Uniunii, Dr. Subramanian Swamy, a mai scris premierului Modi despre același lucru.



6. Poliția din Mumbai a interogat peste 38 de persoane - Kangana următorul
Poliția din Mumbai a interogat peste 38 de persoane - Kangana în continuare
6/7

Poliția din Mumbai, așa cum a promis, a cercetat oamenii în acest caz. Aceștia au interogat casă de Sushant, echipe de PR, colaboratori, prieteni, familie și alții în acest caz. Au întrebat 38 de persoane, printre care iubita actorului Rhea Chakraborty, co-starul lui Dil Bechara, Sanjana Sanghi, regizorul Mukesh Chhabra, directorul YRF, Honcho Aditya Chopra, Shanoo Sharma, Sanjay Leela Bhansali. Regizorul Rumi Jafrey a vorbit recent despre filmul pentru care au semnat Sushant și Rhea. Kangana Ranaut, de asemenea, a fost chemat în cauză. Cu toate acestea, de când se află în Manali, actorul a solicitat ca poliția să poată trimite pe cineva să-i ia declarația

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu