marți, 28 iulie 2020

Fotografia adorabilă a lui Salman Khan cu frații Ahil Sharma, Ayat și Nirvan Khan este nelipsită Salman Khan s-a dus pe pagina sa de Instagram și a împărtășit o fotografie drăguță pozând cu Ahil Sharma, Ayat Sharma și Nirvan Khan.

Salman Khan locuiește la ultimele câteva luni la ferma Panvel. Nu este singur și i se alătură câțiva dintre membrii și prietenii familiei sale. Superstarul o trăiește acolo și se bucură de timpul său în pictură, agricultură și multe altele. El a ajutat și sătenii din apropiere, oferindu-le produse alimentare și obiecte esențiale. Salman a devenit foarte activ pe paginile sale de socializare și tratează fanii și cu fotografiile și videoclipurile sale.
Cu câteva zile în urmă, Khan se dusese pe pagina sa de Instagram și împărtășise un clic sincer cu nepoții și nepoata lui. Da, vedeta Dabangg este văzută ținându-i pe copiii lui Aayush Sharma și ai lui Arpita Khan Sharma, Ahil Sharma și Ayat Sharma în brațele sale și i se alătură fiul lui Sohail Khan, Nirvan Khan. Ahil este văzut dând un sărut surorii sale mici, în timp ce Salman și Nirvan îi privesc tăios.
Superstarul a subliniat fotografia afirmând: „Frații ... @ Nirvankhan15”.
Consultați fotografia de mai jos:
Interesant este că Salman și Ayat împart aceeași zi de naștere ca ea s-a născut pe 27 decembrie 2019. 
Între timp, pe planul lucrărilor, Salman urmează să reia filmarea viitorului său film, Radhe: Your Most Wanted Bhai, care a fost atent pentru lansarea Eid în acest an. Filmul regizat de Prabhu Deva îi are în rolurile principale pe Randeep Hooda, Jackie Shroff și Disha Patani.
În afară de Radhe, Khan are și Kabhi Eid Kabhi Diwali în care este împerecheat vizavi de Pooja Hegde. Filmul este susținut de Farhad Samji.
Fotografia adorabilă a lui Salman Khan cu frații Ahil Sharma, Ayat și Nirvan Khan este nelipsită

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu