sâmbătă, 25 iulie 2020

EXCLUSIV: Maneesh Sharma urmează NU cu Akshay Kumar Un tabloid lider a raportat recent că Maneesh Sharma va face echipă cu Akshay Kumar pentru următoarea sa. Dar auzim că este o alarmă falsă. În schimb, Maneesh îi va câștiga pe Salman Khan și Katrina Kaif în căutarea Tigerului 3.


Akshay Kumar este clar un superstar care reușește să facă cel puțin trei-patru filme în fiecare an. Cu focarul Covid 19 jucând spoilsport, majoritatea lansărilor sale s-au blocat și filmările asupra celorlalte filme ale sale au fost blocate. Însă, lucrează și va lansa în curând filmul pentru următoarea aventură de producție Jack Bottha Bell Bottom din Londra începând cu luna viitoare. Dar, în afară de aceasta, au existat și rapoarte despre el fiind semnat pentru alte câteva proiecte mari.

Un raport recent într-un tabloid a dezvăluit că aparent a fost condus pentru un proiect YRF, care va fi regizat de Maneesh Sharma. Dar o sursă apropiată dezvoltării ne spune o poveste complet diferită. Informatorul nostru împărtășește: "Akshay are un singur film semnat cu YRF și acesta este Prithviraj pentru care va relua filmările, în câteva luni. Nu există niciun alt film care i-a fost oferit sau să fie în conductă cu el și Maneesh. Nu a câștigat. Nu va fi niciun nou anunț special pentru film cu Akki, planificat pentru YRF 50 luna viitoare. "
Akshay Kumar only Indian actor in Forbes 2020 list of world's ...960 × 960

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu