vineri, 24 iulie 2020

EXCLUSIV: Salman Khan și Katrina Kaif s-au întors, Maneesh Sharma pentru a dirija Tigerul 3? Pinkvilla a pus mâna pe câteva idei exclusive despre Salman Khan și Katrina Kaif care au făcut echipă pentru Tiger 3 cu Maneesh Sharma la cârma.

Fanii lui Salman Khan și Katrina Kaif se bucură! Avem informații din mai multe surse apropiate dezvoltării că cel mai preferat India din Salman-Kat pe ecran se întoarce pentru Tiger 3! Iar marea evoluție este că directorul și producătorul de băieți YRF, Maneesh Sharma, va conduce proiectul!

„Da, Salman a dat din cap din Tiger 3! El se va reuni cu Katrina în film și va fi un infern al unui spectacol de acțiune pe marele ecran! Proiectul urmează să meargă pe podea la începutul anului viitor și va fi la fel de luxos pe cât se poate! Salman și Katrina sunt una dintre cele mai reușite jodiscul de pe ecran, care au livrat blockbusters uriași împreună și se întorc pentru a zgâlțâi marele ecran din Tiger 3! ” spune o sursă de comerț.

„Maneesh Sharma va dirija Tiger 3. Aditya Chopra are încredere în el pentru a duce franciza Tiger înainte și Salman și-a dat din cap pentru Maneesh. Maneesh are o echitate uriașă pentru viziunea sa creativă și atât Salman cât și Adi și-au dorit ca el să conducă proiectul! El a fost primul și singura alegere de a regiza Tiger 3, deoarece Adi vrea să aibă un nou regizor care să conducă fiecare nou film al acestei francize masive. Cu Maneesh face Tiger 3, va fi minunat să vedeți cum duce franciza! Așteptările de la acest proiect au fost pur și simplu zguduite! spune o altă sursă comercială în condiții de anonimat.
EXCLUSIVE: Salman Khan and Katrina Kaif are back, Maneesh Sharma to direct Tiger 3?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu