marți, 21 iulie 2020

Fără Diwali Date cu Salman Khan; Radhe: Cel mai dorit dvs. Bhai să fie lansat în 2021!

Reticent să tragă în seturi interioare din cauza virusului transmis în aer, Salman Khan îl respinge pe Radhe: cel mai dorit film al tău Bhai până în noiembrie; plan de resturi de lansare a festivalului.

După ce a ratat ieșirea sa anuală pe marele ecran pe Eid în acest an, Salman Khan a fost dornic să-l elibereze pe Radhe: Your Most Wanted Bhai în weekendul Diwali. Se presupune că superstarul rezervase un etaj al Mehboob Studio din Bandra din Ausagust pentru a finaliza filmările de 10 zile ale proiectului Prabhudheva. Cu toate acestea, el a amânat programul având în vedere declarația recentă a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) despre posibilitatea virusului transmis în aer în spații închise și aglomerate.
O sursă a echipei de producție dezvăluie că Salman Khan - care a petrecut blocajul la ferma sa Panvel - urma să se îndrepte spre reședința sa Bandra săptămâna aceasta pentru a prezenta planul pentru filmarea din august. „Cu toate acestea, duminică, Salman a oprit programul iminent după ce a discutat cu echipa sa și co-producătorii Atul Agnihotri, Sohail Khan și Nikhil Namit. El a considerat că filmarea în interior poate reprezenta un risc pentru sănătatea distribuției și a echipajului. Pe de altă parte, o tragere în aer liber nu era posibilă în muson. Așadar, a decis să țină pasul până la sfârșitul lunii octombrie, post în care unitatea va filma porțiunile rămase - inclusiv o melodie - în locații în aer liber. "
În mod firesc, acționarul, care vede superstarul să joace un polițist sub acoperire, nu va putea să-și îndeplinească termenul diwali. „Prima prioritate a lui Salman este siguranța membrilor echipei sale. Producătorii urmăresc acum o lansare a festivalului din 2021; până atunci, teatrele se vor redeschide, adaugă sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu