marți, 21 iulie 2020

Urmărește: Salman Khan plantează acum orez în câmpuri cu iubita zvonului Iulia Vantur Salman Khan își petrece zilele departe de agitația din Mumbai la ferma sa Panvel. El a fost acolo de când a fost anunțată blocarea în martie.

1 DIN CHESTIA ASTA IULIA S-A MENTIONAT SA ARATE BINE , PETRU POZE :))) TREBUIA SA ISI PRINDA PARUL SPUNETI-MI SI MIE CAD A-TI MAI VAZUT-O PE IULIA CU PARUL PRINS!
Salman Khan își petrece zilele departe de agitația din Mumbai la ferma sa Panvel. El a fost acolo de când a fost anunțată blocarea în martie. 
New Delhi: Megastar Salman Khan se bucură din plin de viața de fermă, iar ultimele postări pe conturile sale de socializare sunt o dovadă. El a arat mai devreme o bucată de teren pe un tractor, a împărțit fragmente din ziua sa pe teren și recent, Salman a preluat sarcina plantației de orez. 
Salman a distribuit un videoclip detaliat despre plantarea orezului pe câmpuri cu un grup de oameni. I-am descoperit și zvonul despre iubita sa, Iulia Vantur, ajutându-l cu plantația. După terminarea lucrărilor, Salman poate fi văzut curățându-se cu apă dintr-un pârâu. În cele din urmă, videoclipul oferă o privire asupra culturilor de orez înflorite. 
"Plantația de orez făcută ...", a scris Salman în timp ce împărtășea clipul.
Urmărește: Salman Khan plantează acum orez în câmpuri cu iubita zvonului Iulia Vantur

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu