marți, 21 iulie 2020

Salman Khan aterizează terenul pe tractor, se bucură de „agricultură” și cum Salman Khan a dus pe paginile sale de socializare și a împărtășit un videoclip despre care se bucură de agricultură în apropierea fermei sale Panvel.

Salman Khan se bucură de timpul petrecut la ferma Panvel, făcând parte din noi activități din când în când. A filmat câteva videoclipuri muzicale și a ajutat satele din apropiere și cu articole alimentare. Acum a început agricultura când musonul a lovit țara. În ultimele zile, superstarul a împărtășit fotografii cu aspectul său post-agricultură în paginile sale de socializare. Acum, Salman a postat un videoclip mult spre emoția fanilor săi.
În videoclip, Khan este văzut conducând un tractor împreună cu bodyguardul său Sher Khan. Se pare că se bucură de această nouă activitate și mulțumește, de asemenea, fermierilor din țară pentru munca lor dezinteresată. Salman a purtat un videoclip tricou roz și pantaloni scurți negri în videoclip. El a descris video în care a spus „Farminggg”.
Între timp, pe frontul lucrării, Salman va fi urmărit în Radhe: Your Most Wanted Bhai, regizat de Prabhu Deva. Filmul joacă, de asemenea, Disha Patani, Megha Akash, Randeep Hooda, Bharath și Jackie Shroff în roluri fundamentale. Filmarea pentru Radhe este încă finalizată și a fost planificată pentru lansarea Eid 2020. Cu toate acestea, din cauza pandemiei coronavirusului, filmul a fost amânat la nesfârșit. 
Salman are, de asemenea, Kabhi Eid Kabhi Diwali, regizat de Farhad Samji, iar filmarea pentru același lucru este încă de început. Filmul o are pe Pooja Hegde în rolul principal alături de Salman.
Video: Salman Khan aterizează terenul pe tractor, se bucură de „agricultură” și cum

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu