marți, 21 iulie 2020

Salman Khan a spart gheața în timp ce trăgea pentru Radhe, spune Megha Akash



Recent, Megha Akash a luat o decizie curajoasă de a relua filmările timp de patru zile pentru o antologie tamilă regizată de A.L. Vijay. Actrița din Lie recunoaște că filmarea în pandemie este foarte înfricoșătoare și provocatoare. Vedeta Chal Mohan Ranga spune că chiar au repetat menținând distanța socială și au purtat măști.

„Pentru că există întotdeauna un factor de teamă și nu știți cine poate contacta virusul și îl poate răspândi în continuare”, spune ea, adăugând că actorii au sarcina lor întreruptă după blocarea. „Ca măsură de precauție, mă izolasem 10 zile după împușcare pentru că nu voiam să-mi fac probleme bunicilor acasă”.



Ne spune că au purtat măști, a
Megha will be next seen in a Salman Khan-starrer Radhe, which is directed by Prabhudhevau făcut screening termic, au igienizat mâinile în mod constant, au pulverizat dezinfectanți pe seturi și așa mai departe.

„Ceea ce mi-am dat seama este că toți ceilalți din set ar putea lucra purtând o mască, dar actorii nu pot face asta. Este un gând foarte înfricoșător ”, explică ea.

Megha va fi urmărită într-un Radman Salman Khan-starrer, care este regizat de Prabhudheva. Aparent, unul dintre asistenții de regie ai cineastului a văzut-o pe Megha la un aeroport și i-a sugerat numele. Iar restul, cum se spune, este istorie.

Totuși, Megha nu este împerecheată vizavi de vedeta Dabangg din film. Deocamdată, însă, actrița este pur și simplu legată de rolul ei, indicând doar că rolul are o mulțime de acțiuni care îl înconjoar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu