joi, 23 iulie 2020

Actualizarea „Bigg Boss 14” a lui Salman Khan: Iată ce știm până acum Mai devreme a fost raportat că actorul încarcă un Rs 16 crore în fiecare episod

Fanii lui Salman Khan au început deja trendul lui Bigg Boss în sezonul viitor mai ales că spectacolul marchează revenirea favoritului fanilor Salman Khan, alături de concurenți și obișnuiți care ar putea participa la emisiune. 
Lucrurile stau în mod diferit în acest an pe fondul pandemiei coronavirusului, în timp ce filmarea emisiunii a fost întârziată. Conform raportului Bollywoodlife.com, emisiunea lui Salman Khan va avea premiera la sfârșitul lunii septembrie. De data aceasta, marcajul emisiunii va fi Bigg Boss 14 Hoga Rocking ”, se pare.
Salman se află în prezent în carantină la ferma sa Panvel, de când a început blocarea coronavirusului în martie, de asemenea, va fi filmat pentru Bigg Boss 14 de acolo, spun rapoartele. Filmarile vor începe în septembrie. Mai devreme a fost raportat că actorul încarcă un Rs 16 crore în fiecare episod. În ultimele câteva săptămâni, multe nume de celebritate au apărut ca concurenți probabili în acest an. De la Nia Sharma, Vivian D'Sena, Surbhi Jyoti până la Jasmin Bhasin, Alisha Panwar, Mansi Srivastava - se zvonea că toate au fost abordate pentru spectacol. 
Bigg Boss 13 a fost cel mai de succes, precum și cel mai controversat sezon al reality show-ului de până acum. A fost câștigată de actorul TV Sidharth Shukla, iar modelul Asim Riaz a fost primul clasator. Încă nu există niciun anunț oficial făcut cu privire la evoluțiile privind Bigg Boss 14 de către producători sau Salman până acum.Salman Khan's 'Bigg Boss 14' update: Here's what we know so far

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu