joi, 23 iulie 2020

Bigg Boss 14: Salman Khan va începe să tragă din ferma sa Panvel - Tot ce trebuie să știți Mai devreme a fost raportat că actorul încarcă un Rs 16 crore în fiecare episod

New Delhi: într-adevăr, în acea perioadă a anului, când zâmbetul din jurul celui mai mare reality show de televiziune „Bigg Boss” îi ține fanilor pe toți entuziasmați. De la superstarul Salman Khan care găzduiește show-ul până la lista concurenților probabili - totul agăță lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, anul acesta va fi diferit, destul de literal!
Din cauza mortalului nou focar de coronavirus, se pare că lăstarii au întârziat să apară. Conform raportului Bollywoodlife.co, emisiunea lui Salman Khan va avea premiera la sfârșitul lunii septembrie. Potrivit acestei date, „Bigg Boss 14 Hoga Rocking”, se pare.
Superstarul, care a fost la ferma sa Panvel de când a început blocarea în martie, se va împușca acolo pentru „Bigg Boss 14”. Filmarile vor începe în septembrie. 
Mai devreme a fost raportat că actorul încarcă un Rs 16 crore în fiecare episod. 
Mai multe nume de celebritate au apărut ca concurenți probabili în acest an. De la Nia Sharma, Vivian D'Sena, Surbhi Jyoti până la Jasmin Bhasin, Alisha Panwar, Mansi Srivastava - se zvonea că toate au fost abordate pentru spectacol. 
'Bigg Boss 13' a fost cel mai de succes și controversat sezon de până acum. A fost câștigată de actorul TV Sidharth Shukla, iar modelul Asim Riaz a fost primul clasator.
Cu toate acestea, până acum n
Bigg Boss 14: Salman Khan va începe să tragă din ferma sa Panvel - Tot ce trebuie să știți
u există niciun cuvânt oficial cu privire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu