miercuri, 26 august 2020

Partea a 3 a din bomba

Ce sa spun , uni spun ca datorita Iuliei ,Salman este cunoscut in Romania NUUUUUU GRESIIIT, Salman este injurat in Roamaia doatorita ei si ea numai se intorce acasa so cat ne-a mintat imi amintesc in 2004 cand  Salman a spus ,,Nu mint niciodata si cand spun asta, chiar vorbesc serios'' aici ne luam de el petru cand a venit aici in Romnia a spus ca nu are legatura cu ea de dragoste si acum , tataaaaam, surpriza, numai credem nici in ea  de la inceput , a facut tot foc......Ea a devenit mare matorita lui si cu asta am terminat si pe azi sa vedem ce mai comenteaza astea:

POZA DE IERI

Iulia Vântur și Salman Khan

Iulia Vântur a comunicat în direct cu Cătălin Măruță, în timp ce se afla cu Salman Khan.

Iulia se află în izolare în India din cauza pandemiei de coronavirus. În timp ce discuta cu Cătălin Măruță, în video call a apărut și Salman Khan, care a răspuns la câteva întrebări ale prezentatorului. Starul indian a mărturisit că va veni curând în România.

Iulia a vorbit despre cursurile online pe care le face în prezent, despre dorul de țară, dar și despre faptul că situația din India nu este una bună din cauza noului coronavirus.

Iulia Vântur și Salman Khan au apărut pentru prima dată împreună, la un post TV din România. A făcut anunțul pe care-l aștepta toată lumea.

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de ani de zile și formează un cuplu destul de solid, dar extrem de discret. Astăzi însă, cei doi au apărut împreună în emisiunea lui Cătălin Măruță, spre marea surprindere a urmăritorilor. 

Salman Khan a confirmat ceea ce aşteptau fanii cuplului de multă vreme și a făcut-o întâmplător. În timp ce fosta prezentatoare a știrilor povestea ce mai este nou în viața ei, în cameră a apărut și Salman Khan, a cărui reflexie s-a văzut într-un tablou. Măruţă nu a ratat momentul şi l-a rugat pe actor să intre în direct. 

Cătălin Măruţă: Bună, Salman! Ce faci?

Salman Khan: Bine, mulțumesc.

Cătălin Măruţă: Când veniți în România?

Salman Khan: Curând

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu