miercuri, 26 august 2020

Un offf, si atat

Prezentatoarea TV, Iulia Vântur, acum în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai celebre vedete din România. Aceasta s-a făcut remarcată, în mod special, pentru rolul de coprezentator al unuia dintre cele mai populare show-uri TV, Dansez pentru tine, alături de Ștefan Bănică Jr. Timp de 10 ani a fost prezentatoarea știrilor PRO TV, iar din 2006 a devenit prezentatoarea știrilor în prime time și week-end. Vedeta a fost premiată de-a lungul anilor pentru activitatea sa în televiziune. Iulia Vântur este recunoscută și pentru cariera sa de model și de actriță.

În urmă cu ceva timp, Iulia Vântur a părăsit România, pentru a se mută alături de iubitul ei, în India. Acolo, Iulia și-a descoperit o nouă pasiune, muzica, și se bucură, în continuare, de lumina reflectoarelor, atât ca actriță, cât și ca model. Frumoasa vedetă a avut o relație și cu muzicianul Marius Moga.

Iulia are o relație bună cu mama soacră

Fosta prezentatoare TV se bucură de o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, actorul Salman Khan, cu care este pe punctul să se căsătorească. Cei doi par să se înțeleagă de minune, cu toate că nu și-au expus povestea de iubire. Însă, în ultima perioadă, Iulia și Salman sunt tot mai des văzuți împ

 

Cum arată soacra Iuliei Vântur? Ea e mama actorului Salman Khan FOTO

Cum arată soacra Iuliei Vântur? Ea e mama actorului Salman Khan FOTO

   
Iulia Vântur s-a mutat în India, în urmă cu ceva timp, pentru a-i fi alături iubitului ei, actorul Salman Khan. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire și par să fie de nedespărțit. Iulia Vântur este iubită și de familia actorului. Frumoasa vedetă este văzută tot mai des alături de mama lui Salman Khan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu