duminică, 30 august 2020

Salman Khan ajută la reconstrucția a 70 de case din satul Khidrapur, afectat de inundații din Maharashtra Respectându-și promisiunea, Salman Khan a ajutat la reconstrucția a 70 de case din satul Khidrapur, afectat de inundații din Maharashtra

 


Actorul din Bollywood, Salman Khan, și-a ținut promisiunea și a ajutat la reconstruirea caselor din satul Khidrapur, afectat de inundații din Maharashtra. Actorul adoptase satul care a fost extrem de afectat de inundații în 2019. În cele din urmă, s-au confirmat știrile despre reconstruirea caselor.

Ministrul de cabinet din guvernul Maharashtra, Rajendra Patil Yadravkar, a anunțat că lucrările la 70 de case afectate au început în cele din urmă. Menționându-l pe Salman Khan, el a spus că, cu ajutorul actorului, guvernul a reușit să ajute 70 de familii reconstruindu-și casele.

Salman Khan și-a extins anterior ajutorul pentru cauze sociale prin fundația Being Hum

Imagine
an. Fundația a fost deschisă cu inițiativa de a oferi educație și servicii de asistență medicală copiilor defavorizați din India. Promite să finanțeze educația câtorva studenți din organizații non-profit din Mumbai și să ofere un program pentru copii cu capacități diferite.

Pe planul muncii, Salman Khan urma să lanseze filmul lui Prabhudheva „Radhe: Your Most Wanted Bhai” pe Eid, dar soarta filmului sa oprit din cauza situației pandemice COVID-19 și după blocare. El a anunțat, de asemenea, „Kabhi Eid Kabhi Diwali” și „Kick 2”. De asemenea, Salman va anunța în curând „Tiger 3”.

Actorul se întoarce, de asemenea, cu găzduirea noului sezon de la „Bigg Boss”. Salman, care a fost asociat cu emisiunea timp de un deceniu, va fi acum văzut în „Bigg Boss 14”, a cărui promoză este deja terminat


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu