duminică, 30 august 2020

Iulia Vântur, declarații șoc despre relația cu Salman Khan! E prima oară când spune cu subiect și predicat care e relația lor! ”Încă nu ne-am căsătorit”

 


Ani la rândul, relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost una care a ridicat mistere și a provocat comtroverse care mai de care mai înfierbântate, cu atât mai mult cu cât niciunul nu au spus, negru pe alb, ce se petrece între ei.


stirilekanaldro [cloned]
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
advertisement

Cu toate acestea, acum, că s-au mai liniștit lucrurile, Iulia Vântur a decis să spună care este relația ei cu Salman Khan. E adevărat, nu a făcut-o explicit, ci, așa cum și-a obișnuit fanii, a preferat să îi lase pe aceștia să ”citească” printre rânduri.

Citeste si: Hotărâre dură luată de vecini. De la 1 septembrie, Ungaria își închide granițele! - evz.ro

Așa că, zilele trecute, pe contuirle sale de socializare, au apărut câteva fotografii recente cu Salman Khan. Și, în compania frumoasei românce, purtând mască, fericirea le putea fi citită pe figură, iar faptul că sunt tot timpul împreună a ridicat, așa cum era de așteptat, întrebări cât se poate de directe cu privire la natura relației lor.

Iulia Vantur si Salman Khan
Iulia Vantur si Salman Khan, impreuna, surprinsi de paparazzi in India

E adevărat, imaginile cu priina nu au apărut pe contul de socializare oficial al Iuliei Vântur, ci pe cel pe care, spun sursele noastre, are grijă să îl alimenteze, regulat, cu informații cât se poate de picante, unul dedicat fanilor ei. Iar acolo, cel care se ocupă ce contul Iuliei Vântur, dacă nu chiar ea, a explicat ce se petrece între vedetă și Salman Khan, superstarul de la Bollywood, în momentul în care cineva a întrebat, în engleză, dacă s-au căsătorit. ”Încă nu ne-am căsătorit”, a fost răspunsul dat de Iulia Vântur la una dintre ftografiile în care strălucea de fericire că este alături de cel mai dorit actor de la Bollywood.

 

Iulia Vântur, relație cu toată familia lui Salman Khan

 

Iulia Vântur pare să fie nedezlipită de toți cei apropiați superstarului de la Bollywood, vedeta fiind una dintre favoritele ”cumnatei sale”, Seema Khan, soția fratelui mai mic al lui Sala, și el o celebritate la Bollywood. Acum ceva vreme, ca două surori, cele două au început să facă schimb de haine, Iulia Vântur prezentându-se la tot felul de evenimente mondene din India îmbrăcată cu ținute tradiționale pe care le-a împrumutat de la femeia pe care, cu siguranță, și-o dorește de cumnata. De altfel, zâmbitoare și relaxată, blondina care a dat India pe România, pare să fie nelipsită din preajma lui Salman, participând la tot felul de evenimente de lansare a filmelor în care acesta este star, ea reușind, la un moment dat să cânte și să danseze la o petrecere, moment filmat de toată presă indiana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu