duminică, 30 august 2020

Salman Khan își ține cuvântul; începe construcția a 70 de case din satul Khidrapur lovit de inundații din Maharashtra!

Salman Khan este iubit nu doar pentru avatarul său de pe ecran și filmele super hit, dar și pentru activitatea sa socială. Organizația sa „Being Human” a fost lăudată peste tot pentru îmbunătățirea condițiilor multora. Și acum, o altă contribuție semnificativă a superstarului a ieșit la iveală.

În februarie anul acesta, Salman Khan anunțase pe pagina sa de Instagram că a colaborat cu grupul Elan din Gurugram, condus de Akash Kapoor și Ravish Kapoor, pentru adoptarea satului Khidrapur din Maharashtra. Este situat în districtul Kolhapur și este renumit pentru Templul Kopeshwar, dedicat Domnului Shiva. Acest sat a fost devastat de inundații anul trecut, iar Salman a anunțat că vor reconstrui casa celor afectați de acesta.

imagine

Cu câteva zile în urmă, Rajendra Patil Yadravkar, ministru de cabinet în guvernul Maharashtra, a scris pe Twitter că lucrările la 70 de case afectate au început în cele din urmă. Tweet-ul a menționat și Salman Khan. El a postat, de asemenea, o serie de imagini care îl arătau pe ministru făcând o ceremonie „bhoomipujan”. Colecționarul raional Daulat Desai poate fi văzut și într-una dintre imagini.

Potrivit unui raport, guvernul de stat a dat Rs. 95.000 pentru construcția fiecărei case. Restul cheltuielilor vor fi suportate de Salman Khan și Fundația Elan. Akash Kapoor că toți cei ale căror case au fost distruse vor primi o reședință de 250 de metri pătrați fiecare.


Sarpanchul satului, Haider Khan Mokashi, a declarat că sătenii sunt extrem de mulțumiți de această dezvoltare. Ei au spus că sunt mândri de Salman Khan pentru că a ajutat acest mic cătun situat într-un colț al statului.

Salman Khan va fi urmărit în filmul plin de acțiune, Radhe - Your Most Wanted Bhai. Acesta urma să fie lansat pe Eid 2020, dar din cauza blocării provocate de Coronavirus, acesta a fost amânat la nesfârșit. Înainte de aceasta, va fi văzut la televizor ca gazda „Bigg Boss Sezonul 14” în octombrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu