miercuri, 30 septembrie 2020

Actorul Bharath este pregătit să reia filmările pentru Radhe-ul lui Salman Khan! Actorul tamil Bharath a scris pe Twitter pentru a-și informa fanii că va relua filmările pentru rolul principal al lui Salman Khan, Radhe. El joacă un polițist în film.

imagine

Actorul tamil Bharath Niwas , care a jucat în filme precum Boys și Kadhal, a dezvăluit că este pregătit să se alăture platourilor din Radhe Your Mosted Wanted Bhai de Salman Khan și să reia filmările. În regia Prabhudeva, Bharath va fi văzut jucând un polițist.

Bharath a filmat deja timp de trei zile în primul program din Mumbai. Aceasta va fi a doua sa ieșire în hindi, deoarece a jucat anterior în Jackpot.

Radhe, despre care se zvonește că este o continuare a Wanted, marchează pentru a treia oară colaborarea lui Salman Khan și Prabhudeva după Wanted și Dabangg 3.

Pregătirea pentru programul final al lui Radhe. În cele din urmă, modul de lucru (sic) ", a scris pe Twitter Bharath.

Inițial, zvonurile sugerează că Bharath a fost legat de cablu pentru a juca unul dintre antagoniștii din film. Cu toate acestea, el a clarificat recent Times of India că joacă rol de polițist.

„Nu, nu sunt ticălosul din film. Randeep Hooda joacă acel rol. Juc un polițist, cineva care este întotdeauna cu personajul lui Salman domnule. De fapt, maestrul Prabhu m-a întrebat dacă aș fi în regulă cu rolul, deoarece interpretez și eu eroul în filmele tamile. Dar este o oportunitate bună pentru mine, un rol foarte bun. Așadar, am semnat-o fără nicio ezitare. Maestrul Prabhu mi-a spus că trebuie să arăt elegant, aspru și dur în același timp. Deci, m-am întărit puțin; Încă lucrez la corpul meu acum ”, a spus el.

În ultimele luni, Bharath a distribuit mai multe videoclipuri de antrenament. El depunea multe eforturi pentru a-și îmbunătăți rolul de polițist.

Bharath, care a jucat în peste 30 de filme tamil, are în prezent aproape jumătate de duzină de proiecte în pisica sa. A fost văzut ultima dată pe ecran în filmul tamil Kalidas, în care a interpretat un polițist.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu