miercuri, 30 septembrie 2020

Mirror a fost primul care a raportat că Salman Khan va reveni pe platouri în octombrie după o pauză de șapte luni pentru a-și încheia viitorul thriller de acțiune, Radhe. Am aflat acum că filmarea începe pe 2 octombrie la studiourile ND din Karjat. Acest program de 15 zile va fi urmat de o filmare finală la studiourile Mehboob din Bandra pentru patchwork. Echipa nu va respecta doar procedurile standard de operare (SOP) stabilite de guvern, ci va lua și unele precauții suplimentare pentru a asigura siguranța distribuției și a echipajului. Din moment ce vor filma la periferia Mumbai, pentru a evita călătoriile de zi cu zi, echipa de producție a rezervat un hotel aproape de studiourile ND, unde vor fi găzduiți toți tehnicienii. Aceștia nu vor avea voie să se întâlnească cu străini pe durata filmării. „Prima rundă de teste Covid-19 a fost luată de întregul echipaj și nimeni nu a dat rezultate pozitive. Un al doilea test va fi luat de cei aflați în imediata apropiere a platoului, inclusiv de actorii și echipa de bază. Echipajul a fost, de asemenea, informat despre protocoalele care trebuie urmate pe platou printr-un videoclip special, pentru a evita confuzia din ultimul minut ", a informat o sursă apropiată de dezvoltare. "O echipă dedicată de medici, inclusiv o echipă personală a lui Salman, va fi prezentă pentru a menține igiena și disciplina pe platou." Confirmându-l pe Sohail Khan, care produce filmul împreună cu fratele Salman și cumnatul Atul Agnihotri, a declarat că creează o bulă de aer și că toate modurile de transport vor fi igienizate în mod regulat. „Un ofițer de sănătate și siguranță, împreună cu un medic și o ambulanță, vor sta pe platou. Vor fi urmate semnalizarea și benzile de culori pentru bifurcația echipei, împreună cu mandatele guvernamentale privind asigurarea. O echipă de personal special instruit a fost încurajată să elimine kiturile și măștile EIP după utilizare în conformitate cu liniile directoare furnizate ”, a spus el. Atul se așteaptă să finalizeze acest program în următoarele 15 până la 20 de zile, timp în care vor realiza anumite scene de acțiune. „Echipei i se va alătura un director de cascadorii din Chennai pentru a termina acțiunea. Sperăm la o filmare fără probleme, menținând cel mai înalt nivel de îngrijire pe tot parcursul ”, a menținut el. Tehnicienii au fost plătiți la intervale regulate în lunile de blocare. Nu au existat reduceri salariale pentru nimeni. În afară de Salman și doamna sa principală, Disha Patani, regizorul Prabhudheva îl prezintă pe antagonistul Randeep Hoodaas și pe Jackie Shroff, care joacă un personaj interesant și se va alătura echipei în ultima etapă a filmării.

Mirror a fost primul care a raportat că Salman Khan va reveni pe platouri în octombrie după o pauză de șapte luni pentru a-și încheia viitorul thriller de acțiune, Radhe. Am aflat acum că filmarea începe pe 2 octombrie la studiourile ND din Karjat. Acest program de 15 zile va fi urmat de o filmare finală la studiourile Mehboob din Bandra pentru patchwork. Echipa nu va respecta doar procedurile standard de operare (SOP) stabilite de guvern, ci va lua și unele precauții suplimentare pentru a asigura siguranța distribuției și a echipajului.


Din moment ce vor filma la periferia Mumbai, pentru a evita călătoriile de zi cu zi, echipa de producție a rezervat un hotel aproape de studiourile ND, unde vor fi găzduiți toți tehnicienii. Aceștia nu vor avea voie să se întâlnească cu străini pe durata filmării.

„Prima rundă de teste Covid-19 a fost luată de întregul echipaj și nimeni nu a dat rezultate pozitive. Un al doilea test va fi luat de cei aflați în imediata apropiere a platoului, inclusiv de actorii și echipa de bază. Echipajul a fost, de asemenea, informat despre protocoalele care trebuie urmate pe platou printr-un videoclip special, pentru a evita confuzia din ultimul minut ", a informat o sursă apropiată de dezvoltare. "O echipă dedicată de medici, inclusiv o echipă personală a lui Salman, va fi prezentă pentru a menține igiena și disciplina pe platou."







Confirmându-l pe Sohail Khan, care produce filmul împreună cu fratele Salman și cumnatul Atul Agnihotri, a declarat că creează o bulă de aer și că toate modurile de transport vor fi igienizate în mod regulat. „Un ofițer de sănătate și siguranță, împreună cu un medic și o ambulanță, vor sta pe platou. Vor fi urmate semnalizarea și benzile de culori pentru bifurcația echipei, împreună cu mandatele guvernamentale privind asigurarea. O echipă de personal special instruit a fost încurajată să elimine kiturile și măștile EIP după utilizare în conformitate cu liniile directoare furnizate ”, a spus el.



Atul se așteaptă să finalizeze acest program în următoarele 15 până la 20 de zile, timp în care vor realiza anumite scene de acțiune. „Echipei i se va alătura un director de cascadorii din Chennai pentru a termina acțiunea. Sperăm la o filmare fără probleme, menținând cel mai înalt nivel de îngrijire pe tot parcursul ”, a menținut el.

Tehnicienii au fost plătiți la intervale regulate în lunile de blocare. Nu au existat reduceri salariale pentru nimeni. În afară de Salman și doamna sa principală, Disha Patani, regizorul Prabhudheva îl prezintă pe antagonistul Randeep Hoodaas și pe Jackie Shroff, care joacă un personaj interesant și se va alătura echipei în ultima etapă a filmării. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu