miercuri, 30 septembrie 2020

Producția lui Salman Khan pentru a susține o serie non-ficțiune care va evidenția sporturile locale din India ?!

Surse spun că Salman Khan va susține o serie web de non-ficțiune axată pe jocurile locale din India, inclusiv hochei, kabaddi și caiac.

30 septembrie 2020 

Deși a asistat la suspendarea filmărilor și a filmărilor de televiziune, ultimele șase luni au fost cruciale, deoarece studiourile au folosit timpul pentru a regla fin proiectele pentru următorii câțiva ani. În timp ce casa de producție a lui Salman Khan a lucrat la o serie de concepte, sursele spun că echipa creativă este optimistă cu privire la un serial de non-ficțiune cu mai multe episoade, care va evidenția sporturile locale ale țării.

„De când Salman a apărut în Sultan [2016] și a învățat pe larg despre lupte, el a fost foarte interesat de bogata cultură sportivă a țării. Ideea din spatele spectacolului este de a pune în centrul atenției nenumăratele vedete ale sportului ale căror nume au fost uitate din păcate din cauza obsesiei Indiei pentru cricket. Pe lângă hochei și kabaddi, se va concentra pe sporturile mai puțin explorate, cum ar fi caiac și ciclism montan. O echipă de cercetători strânge în prezent materialul, iar seria se așteaptă să ruleze până la mijlocul anului 2021 ”, spune o sursă.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu