miercuri, 30 septembrie 2020

Trmărirea salariului Bigg Boss al lui Salman Khan, din sezonul 4 până la 14

Actorul Salman Khan va reveni ca gazdă a popularului reality show Bigg Boss, pentru următorul său sezon 14. Salman a găzduit spectacolul din sezonul patru 2010. De-a lungul anilor, actorul a devenit sinonim cu spectacolul, iar canalul a făcut un efort suplimentar pentru a-l menține ca gazdă, se pare că își crește salariul dramatic.
Salman Khan will return for Bigg Boss 14.
Actorul a spus că este dispus să reducă salariile anul acesta, astfel încât spectacolul să se poată susține după blocarea coronavirusului. „Acesta este motivul pentru care fac acest sezon al Bigg Boss. Va oferi locuri de muncă oamenilor, există o unitate foarte mare, vor începe să primească salariul, vor putea obține rația pentru casele lor ", a spus el în timpul unei conferințe de presă recente. „Evident că s-ar putea să nu vedeți creșteri uriașe, dar plătim salariul complet”, a spus Abhishek Rege, CEO al Endemol Shine India, la care Salman a răspuns: „Ce zici de al meu? Nu contează. Sunt mai mult decât fericit să îl reduc, astfel încât toți ceilalți să fie plătiți. ”

Potrivit unui raport de la Bollywood Hungama, actorul a fost plătit cu 2,5 milioane de rupii pe episod din anotimpurile patru până la șase din spectacol. „Ulterior, și-a dublat onorariile la 5 milioane de euro pentru Bigg Boss 7. Pentru Bigg Boss 8, se estimează că Salman a perceput 5,5 milioane de euro pe episod, iar pentru Bigg Boss 9, și-a mărit taxele la 7-8 milioane de euro pe episod . Pentru sezonul 10 al Bigg Boss, el a luat acasă 8 milioane de euro pe episod ”, se spune în raport.

Când s-a raportat că actorul va lua acasă 11 milioane de rupi per episod pentru sezonul 11 ​​al emisiunii, Salman a spus într-o conferință de presă: „Vă rog să-l faceți pe Raj (Nayak, COO Endemol) să-mi plătească suma respectivă”. În timp ce Salman a făcut să pară doar un zvon, răspunsul lui Raj a sugerat că numărul poate să nu fie prea departe de cifra reală. „Salman Khan nu vine ieftin, știi”, a spus el.

Citește și: Lista concurenților Bigg Boss 14: șapte actori TV care se vor alătura emisiunii lui Salman Khan

Dacă rapoartele privind salariile în creștere constantă ale lui Salman sunt într-adevăr adevărate, acesta îl face unul dintre cei mai bine plătiți actori din lume. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, actorii de televiziune cei mai bine plătiți din lume - Jim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Kunal Nayyar și Simon Helberg de la The Big Bang Theory - câștigă 900.000 de dolari pe episod (5,75 milioane de dolari).

Pentru Bigg Boss 13, Pinkvilla a citat o sursă spunând că lui Salman i se vor plăti mai mult de 200 de milioane de euro pentru sezon, în valoare de 13 milioane de euro pe zi de filmare. „Anul trecut, el a perceput 11 milioane de euro pe zi de filmare. El filmează ambele episoade speciale de weekend într-o zi, așa că, în 2018, a bătut 165 de milioane de euro din tot sezonul ", a spus sursa și a continuat," BB 13 va fi cu un nivel mai mare. El și-a mărit taxa și va câștiga 13 milioane pe săptămână, ceea ce înseamnă 6,5 milioane pe episod. Asta înseamnă, de asemenea, că va câștiga de fapt aproape 200 de milioane de euro (exact 195 de milioane) de această dată și nu 400 de milioane ca fiind raportat. ”

După ce spectacolul a fost prelungit în mod neașteptat de câteva săptămâni, Colors l-a convins pe Salman să rămână înapoi plătindu-i o sumă suplimentară de 2 milioane de euro pentru fiecare episod. Bollywood Hungama a citat o sursă spunând: „Salman a arătat foarte clar că nu a vrut să-și extindă stagiul pe Bigg Boss din cauza celorlalte angajamente ale sale de film (post-producția Dabangg 2, filmarea lui Radhe: Your Most Wanted Bhai) . Cu toate acestea, canalul Colors l-a atras să rămână cu zero adăugate pe salariu ”.

Bigg Boss 14 are premiera pe 3 octombrie. Rubina Dilaik, Abhinav Shukla, Nishant Singh Malkani, Jasmin Bhasin și Pavitra Punia sunt doar câteva dintre numele în conflict.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu