miercuri, 30 septembrie 2020

Alături de „Bigg Boss 14”, Salman Khan va relua filmarea „Radhe”; aici sunt toate detaliile Producătorii Sohail Khan și Atul Agnihotri au împărtășit detalii despre modul în care întreaga echipă ia măsurile de precauție necesare.

 

Alături de Bigg Boss 14 , Salman Khan este pregătit să reia filmarea viitorului său film, Radhe: Your Most Wanted Bhai . Filmul este regizat de Prabhu Deva, iar programul de filmare va începe din 2 octombrie 2020 la studiourile ND din Karjat. Conform rapoartelor, va fi un program lung de 15 zile și, la scurt timp, echipa va trage la Mehboob Studio din Bandra.

Pentru a lua măsuri de precauție în timpul crizei coronavirusului în curs, echipa de producție a rezervat un hotel aproape de studio pentru a evita călătoriile. În timpul mandatului, niciunui membru al echipei nu i se va permite să se întâlnească cu cei din afară pentru a fi în siguranță.

Confirmând același lucru, o sursă apropiată echipei de producție a lui Radhe a declarat: „Prima rundă de teste Covid-19 a fost luată de întregul echipaj și nimeni nu a dat rezultate pozitive. Un al doilea test va fi luat de cei din imediata apropiere. pe platou, inclusiv actorii și echipa de bază. Echipajul a fost, de asemenea, informat despre protocoalele care trebuie urmate pe platou printr-un videoclip special, pentru a evita confuzia din ultimul minut. Salman a fost precis cu privire la precauțiile totale pe platou, cu sugestiile sale vor fi un medic și o echipă specială pe platou care va examina și se va asigura că igiena este îngrijită. "Salman Khan, Radhe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu