miercuri, 30 septembrie 2020

Sti ce , i-a mai taca-ti macha minciuni, sau ai fist prea rea cu el!!!

 

Potrivit spynews.ro, iubitul Iuliei Vântur și-ar fi agresat fizic fosta iubită atunci când cei doi formau un cuplu celebru la Bollywood. Aceasta a mărturisit câteva detalii mai puțin cunoscute despre povestea celor doi.

Actorul indian a fost implicat într-o relație cu Aishwarya Rai cu mult timp în urmă, însă lucrurile nu u mers bine din cauza geloziei și a ieșirilor violente ale bărbatului.

Iubitul Iuliei Vântur și-a agresat fosta iubită. Dezvăluirile făcute de Aishwarya Rai

Salman Khan se află într-o relație cu Iulia Vântur și locuiesc împreună în India. Fosta prezentatoare PRO TV este foarte fericită, în ciuda faptului că cei doi sunt închiși în casă din cauza pandemiei de coronavirus.

Viața amoroasă nu a fost întotdeaun atât de înfloritoare pentru actorul indian. Fosta iubită a lui Salman Khan a declarat că acesta era un iubit pasional, dar accesele de furie și ieșirile violente le-au distrus legătura amoroasă.Iubitul Iuliei Vântur și-a agresat fosta iubită. Ce spune Aishwarya Rai: “Au fost momente când Salman Khan m-a agresat fizic”


Cei doi actori de la Bollywood au recunoscut relația public în 1999, însă povestea a luat sfârșit doi ani mai târziu. Fanii din India au fost foarte șocați atunci când relația lor s-a destrămat, însă nu cunoșteau detaliile vieții lor amoroase.

Se pare că actualul partener al Iuliei Vântur avea o problemă serioasă cu gelozia și o acuza pe fosta iubită că nu îl iubește și că există un alt bărbat în viața ei. Din această cauză, actorul a devenit violent cu partenera sa.


Aishwarya Rai a declarat pentru publicația TOI că Salman îi dădea telefoane chiar și după ce s-au despărțit doar pentru a-i aduce insulte.

“După ce ne-am separat, mă suna să-mi vorbească urât. Mă suspecta că aş fi avut relaţii cu colegii de la filmări. Am fost asociată cu toţi”, a mărturisit actrița.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu