vineri, 25 septembrie 2020

Kamal Haasan, Akshay Kumar, Anupam Kher, alte celebrități deplâng moartea SP Balasubrahmanyam La scurt timp după ce noua moarte a lui SP Balasubrahmanyam a fost confirmată de fiul său SP Charan, vedetele din industria cinematografică hindi și malayalam și-au exprimat condoleanțele pe Twitter și au deplâns moartea fostului.

 

Vineri, legendarul cântăreț de redare SP Balasubrahmanyam și-a dat ultima suflare la MGM Healthcare din Chennai. Avea 74 de ani.

La scurt timp după ce noua moarte a fost confirmată de fiul SP Charan, care a venit și a anunțat la porțile spitalului că SP Balasubrahmanyam a murit la 13:04 și a mulțumit tuturor celor care s-au rugat pentru recuperarea cântăreței, vedete din hindi și Industria cinematografică malayalam și-a exprimat condoleanțele și a deplâns moartea primului.

Actorul devenit politician Kamal Haasan, într-un clip de un minut, cu vocea peste un colaj al imaginilor sale cu veteranul cântăreț, l-a lăudat pe regretatul cântăreț și i-a mulțumit pentru că și-a împărtășit vocea cu el. 

O PARTE DIN VOCEA LUI SALMAN SA DUS R.I.P SIR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu