vineri, 25 septembrie 2020

New Delhi: Legendarul cântăreț SP Balasubrahmanyam, decesul prematur de vineri, la ora 13 după-amiaza, i-a lăsat șocați pe fanii, familia și colegii săi. El a fost internat la spitalul MGM Healthcare din Chennai pe 5 august, după ce a dezvoltat simptome ușoare ale noului coronavirus mortal. Muzicianul consacrat a cerut mulți A-listers în industria cinematografică hindi și sudică, cu mai multe onoruri și premii naționale în cinstea sa. Superstarul Salman Khan, pentru care Balasubrahmanyam a cântat mai multe piese de succes, cum ar fi „Dil Deewana”, „Mere Rang Mein Rangne ​​Wali”, „Pehle Pehle Pyar Hai”, „Saathiya Tune Kya Kiya” și „Kabhi Tu Chalia Lagta Hai”, printre mulți alții au plâns moartea lui. Salman a intrat pe Twitter și a scris: Inima frântă să auzi despre #SPBalasubrahmanyam domnule ... vei trăi pentru totdeauna în moștenirea ta incontestabilă de muzică! condoleanțe familiei #RIP Primul ministru Narendra Modi, președintele Ram Nath Kovind și alți lideri politici au prezentat, de asemenea, condoleanțe pentru decesul SP Balasubrahmanyam. Kamal Haasan, care a făcut chiar ieri o vizită la Balasubrahmanyam în spital ieri, Dhanush, AR Rahman, Mahesh Babu, Ritiesh Deshmukh și mulți alții au prezentat condoleanțe familiei în această oră de durere. Cântărețul, cunoscut și sub denumirea de SPB, a fost extrem de critic și în ceea ce privește oxigenarea cu membrană extracorporală (ECMO) și alte măsuri de susținere a vieții, a confirmat buletinul său de sănătate cu o zi în urmă. SP Balasubrahmanyam a cântat melodii în filme Telugu, Tamil, Kannada, Hindi și Malayalam. De fapt, el a înregistrat peste 40.000 de cântece în 16 limbi indiene. Cântărețul a fost plin de mai multe premii și distincții în ilustrul său carieră de cântăreț. Fie ca sufletul lui să se odihnească în pacea eternă!

 

New Delhi: Legendarul cântăreț SP Balasubrahmanyam, decesul prematur de vineri, la ora 13 după-amiaza, i-a lăsat șocați pe fanii, familia și colegii săi. El a fost internat la spitalul MGM Healthcare din Chennai pe 5 august, după ce a dezvoltat simptome ușoare ale noului coronavirus mortal. Muzicianul consacrat a cerut mulți A-listers în industria cinematografică hindi și sudică, cu mai multe onoruri și premii naționale în cinstea sa. 

Superstarul Salman Khan, pentru care Balasubrahmanyam a cântat mai multe piese de succes, cum ar fi „Dil Deewana”, „Mere Rang Mein Rangne ​​Wali”, „Pehle Pehle Pyar Hai”, „Saathiya Tune Kya Kiya” și „Kabhi Tu Chalia Lagta Hai”, printre mulți alții au plâns moartea lui. 

Salman a intrat pe Twitter și a scris: Inima frântă să auzi despre #SPBalasubrahmanyam domnule ... vei trăi pentru totdeauna în moștenirea ta incontestabilă de muzică! condoleanțe familiei #RIP

Primul ministru Narendra Modi, președintele Ram Nath Kovind și alți lideri politici au prezentat, de asemenea, condoleanțe pentru decesul SP Balasubrahmanyam. 

Kamal Haasan, care a făcut chiar ieri o vizită la Balasubrahmanyam în spital ieri, Dhanush, AR Rahman, Mahesh Babu, Ritiesh Deshmukh și mulți alții au prezentat condoleanțe familiei în această oră de durere. 

Cântărețul, cunoscut și sub denumirea de SPB, a fost extrem de critic și în ceea ce privește oxigenarea cu membrană extracorporală (ECMO) și alte măsuri de susținere a vieții, a confirmat buletinul său de sănătate cu o zi în urmă. 

SP Balasubrahmanyam a cântat melodii în filme Telugu, Tamil, Kannada, Hindi și Malayalam. De fapt, el a înregistrat peste 40.000 de cântece în 16 limbi indiene. Cântărețul a fost plin de mai multe premii și distincții în ilustrul său carieră de cântăreț.

Fie ca sufletul lui să se odihnească în pacea eternă!

Cu sufletul la gură când am auzit despre moartea lui SP Balasubrahmanyam, Salman Khan spune că veți trăi pentru totdeauna în moștenirea dvs. incontestabilă a muzicii & # 039;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu