vineri, 25 septembrie 2020

R.I.P :Premiul Salman Khan, „eroul dil dewana” al lui SP Balasubrahmanyam, îi condolează moartea SPB, așa cum i se spunea cu drag, a fost și vocea actorului din Bollywood Salman Khan în anii '90.

 

Superstarul Salman Khan s-a dus joi la mâna sa verificată de Twitter pentru a-i dori o cântăreață veterană de redare SP Balasubrahmanyam o „recuperare rapidă” după ce primul a primit vestea stării de sănătate a celebrului cântăreț. spb

Actorul i-a mulțumit, de asemenea, veteranului cântăreț pentru toate piesele uimitoare pe care le-a cântat de-a lungul anilor și le-a făcut pe fiecare extrem de special. 

Luând pe Twitter, Salman a scris: „Bala Subramaniam domnule. Toată puterea speranță îmi dorește din adâncul inimii o recuperare rapidă n mulțumesc pentru fiecare cântec pe care l-ai cântat fr mi-a făcut special eroul tău dil dewana prem, Love u sir. (sic)."

Anterior, actorul devenit politician Kamal Haasan a vizitat SPB la spitalul MGM din Chennai, după ce a primit știri despre faptul că este critic.

Kamal a declarat presei în timp ce pleca din spital: „Mașinile de susținere a vieții sunt în uz, nu pot spune că merge bine. Este foarte critic, toată lumea se roagă către atotputernic” 

Vorbind despre melodiile SPB, într-un tweet anterior, Haasan își amintea cu drag că SPB era vocea lui pe ecran și ca actor, era chipul SPB.

Între timp, un buletin de sănătate de la MGM Healthcare a afirmat că „starea SPB din ultimele 24 de ore s-a deteriorat, ceea ce justifică sprijinul maxim al vieții”. De asemenea, a menționat că veteranul cântăreț a fost „critic”.

"Thiru SP Balasubrahmanyam, care fusese internat la MGM Healthcare pe 5 august, rămâne la ECM și la alte măsuri de susținere a vieții. Starea sa din ultimele 24 de ore s-a deteriorat, ceea ce justifică sprijinul maxim al vieții și este extrem de critic", buletinul de sănătate de la MGM Healthcare stabilit.

În plus, a declarat că o echipă de experți de la MGM Healthcare îi „monitorizează îndeaproape” starea de sănătate. 

Pentru cei nemăsurați, muzicianul a informat pe 5 august despre rezultatele pozitive ale testului COVID-19 printr-un mesaj video postat pe pagina sa oficială de Facebook. În videoclip, cântărețul a vorbit despre faptul că a avut un pic de „disconfort” timp de două zile, afirmând că a avut congestie toracică, alături de febră rece și on-off, ceea ce l-a determinat să fie testat pentru virus.

Cu toate acestea, mai târziu, SP Charan a informat că tatăl său era stabil și că a dat rezultate negative pentru coronavirus.

Însă starea de sănătate a cântăreței s-a deteriorat joi și este în prezent sub observație atentă cu „susținere maximă a vieții”. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu