joi, 24 septembrie 2020

UIDE UN BOU SAU PORC ALTCUVA NU PUTEM SPUNE!!!!!

 „Dă-i rolul cetățenilor în filme”: Arnab Goswami intensifică atacul personal asupra lui Salman Khan, îl numește cetățean în vârstă de 60 de ani; fostul concurent Bigg Boss Arshi Khan la Republic TV
De
Personal JKR -
23 septembrie 2020
50

Arnab Goswami și-a intensificat atacul personal asupra lui Salman Khan numind în mod disprețuitor actorul Dabangg drept un cetățean în vârstă de 60 de ani. Goswami a lansat noul său atac împotriva lui Salman, în timp ce îl invita pe fostul concurent Bigg Boss, Arshi Khan, la canalul său TV, Republic Bharat, copiind formatul programului lui Aaj Tak.

Purtătorul de cuvânt al BJP, Shweta, dezbătea cu un Vikram Singh, un susținător al lui Shiv Sena, la emisiune, când Arshi Khan a decis să intervină pentru a clarifica faptul că Salman Khan nu se afla în Dubai. Ea a spus reprezentantului BJP: „Oamenii nu sunt proști. Răspândiți zvonuri că Salman Khan se află în Dubai. Cine la văzut pe Salman mergând în Dubai? De unde obțineți această informație că Salman Khan se află în Dubai? ”

De îndată ce Arshi a terminat de remarcat punctul său, Goswami a decis să-l lovească pe fostul concurent Bigg Boss în timp ce el a strigat: „O Arshi. Discutăm aici o problemă serioasă. Cine este Salman Khan? Puteți vorbi despre Salman Khan când discut despre comedie. Cine este Salman? Toată lumea își va cunoaște valoarea după lansarea următorului său film ... El face un film în numele lui Bharat, dar nu spune nimic despre Disha (moartea lui Salian). "

Goswami nu s-a oprit aici, în timp ce a continuat cu dezbaterea sa. „A spus Salman ceva despre Sushant (moartea lui Singh Rajput)? Importanța lui Salman se limitează la aceasta. El nu este important dincolo de acest punct. Și nu discutați despre acest bărbat de 60 de ani în programul meu. Dă-i rolul unui cetățean în vârstă. "

„Vârstnicul” lui Goswami, împotriva lui Salman, se referea la vârsta sa. Popularul actor Bollywood are 54 de ani.

Săptămâna trecută, Aaj Tak l-a pus pe Arshi pe Sambit Patra fără să-și dea seama că spectacolul va lua o turnură nebunitor de hilară. Acest lucru s-a întâmplat după ce Goswami a fost declarat „ipocrit” pentru că a țipat isteric la Salman pentru tăcerea sa asupra controversei din jurul morții lui Sushant Singh Rajput.

Nu este prima dată când Goswami a țipat la Salman prin canalul său TV. Săptămâna trecută, videoclipul lui Arnab Goswami care țipa la Salman Khan folosind cuvinte disprețuitoare devenise viral într-o zi în care o redactoare de la Times Now a fost văzută zâmbind către pro-BJP Kangana Ranaut numind actrița veterană Urmila Matondkar o vedetă „soft porn”. Acest lucru i-a determinat pe mulți să condamne controversata ancoră, în timp ce alții au spus că acesta a fost doar începutul unui viitor în care „episodul de crossover Republic TV-Bigg Boss” va deveni un fenomen acceptabil. Alții s-au grăbit să-i scoată în evidență ipocrizia amintindu-i lui Goswami despre afirmațiile sale anterioare de a fi un „mare fan” al lui Salman Khan.

Arnab Goswami a strigat de pe acoperiș despre realizarea sa recentă de a da afară canalul de știri Aaj Tak Hindi din poziția nr. Mulți l-au acuzat pe fondatorul Republic TV că a recurs la teatrele ieftine pentru a obține atât de necesarul TRP, trăgându-și la nesfârșit de moartea lui Sushant Singh Rajput și fără a acorda atenție problemelor reale care afectează publicul obișnuit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu