sâmbătă, 26 septembrie 2020

VEDE-TI IULIA NU E SINGHURA :))

 Ultimul videoclip al lui Salman Khan-Yasmin Karachiwala, în ultimul videoclip, îi lasă pe fani înfrânți
Salman Khan-Yasmin Karachiwala, antrenamentul complet al celui mai recent videoclip, îi lasă pe fani înfrânți (Instagram / yasminkarachiwala / YouTube / Salman Khan)






Dedicația către gimnastică și culturism a făcut ca superstarul Bollywood Salman Khan să lanseze echipamente de fitness numite Being Strong, care cuprinde o gamă mondială de produse de fitness. Recent, Yasmin Karachiwala, instructor de fitness pentru vedete, și-a încercat mâinile pe „regele tuturor mașinilor” și le-a tratat fanii cu videoclipul său de antrenament cu Salman, care a fost suficient pentru a-i lăsa amăgiți pe entuziaștii de sănătate.

Luând mâna de Instagram, Yasmin le-a arătat internauților o privire asupra sesiunilor de exerciții intensive ale ei și ale lui Salman, arătându-și antrenamentul pe tot corpul pe mașină lângă piscină. Acesta a inclus ghemuituri performante, presă pe bancă înclinată, cablu pec fly, extensie triceps deasupra capului, spate delt fly, derulant braț drept, șezut și în picioare rând de cablu, suspendare ridicare genunchi, extensie picior, curl picior înclinat, biceps cabluri bucle, tricep pushdowns, cablu ridicare frontală, flotări și impasuri.

Salman Khan-Yasmin Karachiwala’s full body workout in latest video leaves fans smitten
Yasmin a afirmat că mașina era „atât de versatilă încât poate fi utilizată pentru a se concentra asupra oricărei părți a corpului”, deoarece avea o serie de variații. Salman și Yasmin l-au testat la potențialul său final, iar acesta din urmă a ajuns la concluzia că este suficient de bun pentru a fi folosit și acasă.


Haider Khan, care a filmat videoclipul lui Salman pentru Being Strong, a susținut într-un tweet mai devreme: „Acest videoclip l-am filmat în 45 de minute fără oprire, Salman BHAI a lucrat fiecare parte a corpului său, ne-am săturat ținând camere, dar era de neoprit cu dedicație & pasiune @BeingSalmanKhan Salman Khan (sic). ”


Cu o săptămână în urmă, și Salman a distribuit videoclipul complet pe mâna sa de pe YouTube, care a adunat peste 1,2 milioane de vizualizări. El a spus: „Fitness-ul este ceva care ar trebui luat foarte în serios de toată lumea, deoarece ne asigură starea de bine. Un corp sănătos se traduce printr-o minte sănătoasă și un stil de viață sănătos. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu